3/9 2020

FCH-træner efter fiasko: Dårligt trænerarbejde

Morten Eskesen tager ansvaret for FC Helsingørs overraskende pokalexit, der ifølge cheftræneren skyldes, at han udtog det forkerte hold.

Morten Eskesen tager ansvaret for FC Helsingørs overraskende pokalexit, der ifølge cheftræneren skyldes, at han udtog det forkerte hold.

Sydbank Pokalen

1. runde
FT

BIS

3 - 2

FCH

18'
0 1
Teddy Bergqvist
Mål
19'
1 1
Simon Ibdal
Mål
45'
2 1
Andreas Vestergaard
Mål
52'
3 1
Joakim Brandt Jensen
Mål
63'
3 2
Teddy Bergqvist
Mål

Træningskamp

1. runde
FT

LYN

4 - 3

FCH

18'
0 1
Jeppe Kjær
Mål
28'
0 2
Carl Lange
Mål
50'
0 3
Jeppe Kjær
Mål
52'
1 3
André Riel
Mål
72'
2 3
Emil Nielsen
Mål på straffe
83'
3 3
André Riel
Mål
89'
4 3
Emil Kornvig
Mål

FC Helsingør skuffede fælt, da de fuldtidsprofessionelle nordsjællændere onsdag aften røg ud af Sydbank Pokalen med 2-3 mod Bispebjerg fra Serie 1.

Efter kampen tog Helsingør-træner Morten Eskesen nederlaget på sin kappe.

- Det var dårligt trænerarbejde. Det var egentlig det, der gik galt. Træneren havde udtaget et hold, der ikke var stærkt nok til at slå et Serie 1-hold, og så taber man. Vi manglede kvalitet i kampen generelt, men årsagen er jo, at jeg ikke fik udtaget det rigtige hold.

- Vi spillede en træningskamp mod Lyngby tidligere på dagen, og så valgte jeg at stille med reserverne, fordi vi tidligere har haft rigtig god succes med at spille med reserver i reserveholdskampe, hvor vi har vundet rigtig meget.

- Vores reserver plejer at være rigtig gode og burde være nok til at vinde, men det var det desværre ikke, og så skal man jo kigge indad som træner og se, hvad man skulle have gjort anderledes. Jeg skulle selvfølgelig have udtaget nogle flere stamspillere til holdet, siger Morten Eskesen til FC Helsingørs Facebook-side.

Vi spillede fantastisk - mod Lyngby

FC Helsingør gav tidligere onsdag 3F Superliga-mandskabet fra Lyngby kamp til stregen i en kamp, der sluttede 4-3 til de kongeblå.

Præstationen i den kamp glæder Morten Eskesen, men det efterfølgende nederlag i Lersøparken overskygger.

- Dagen har været lidt blandet, for vi spillede jo træningskamp mod Lyngby, hvor vi spillede fantastisk fodbold og rigtig, rigtig godt. Så troede vi, at det skulle være prikken over i'et at gå videre i pokalen med reserverne, så alle i truppen havde fået spillet rigtig meget. 

- Det var udgangspunktet, men det er klart, at det er en bitter følelse bagefter, når alle får spillet, men folk går herfra med at have oplevet et nederlag.

- Når det så er sagt, så er det med at rejse sig så hurtigt som muligt. Om en uge starter sæsonen, og det gælder vi os rigtig meget til, siger Morten Eskesen.

Helsingørs første opgave i 1. division er en hjemmekamp mod Silkeborg.

Læs også

Pokalsensation: Serie 1-hold slog FC Helsingør

Lyngby tog vild comebacksejr efter Kjær-show

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0