19/1 2021

FCH skriver med offensiv BK Frem-spiller

FC Helsingør har skrevet en etårig kontrakt med 26-årige Tonni Adamsen, der senest har optrådt for 2. divisionsklubben BK Frem. 

FC Helsingør har skrevet en etårig kontrakt med 26-årige Tonni Adamsen, der senest har optrådt for 2. divisionsklubben BK Frem. 

2. Division Gruppe 1

11. runde
lørdag 12:00

JAM

vs

FRE

1. divisionsholdet FC Helsingør har skrevet under med Tonni Adamsen fra BK Frem. Den 26-årige offensivspiller får en etårig kontrakt i klubben.  

- Det er dejligt. Timingen var rigtig nu, hvor min kontrakt med Frem er udløbet, og jeg kunne komme op og træne med i et stykke tid, siger Tonni Adamsen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter: 

- Hvis jeg skal beskrive mig selv, er jeg en god teknisk offensivspiller, hårdtarbejdende og med et godt overblik, der godt kan lide at spille hurtig fodbold. 

- Det har været udfordrende at komme herop, hvor hastigheden lige er et trin over, hvad jeg har været vant til, men jeg føler mig klar til det. Jeg føler stadig, at jeg har masser jeg kan lære, og det bliver super spændende at lægge på og arbejde på at komme op på næste niveau. 

Tonni Adamsen vil optræde i trøjenummer 30 for sin nye arbejdsgiver.

Læs også

Frem siger farvel til angrebsprofil

Frem henter Andreas Smed i Helsingør

FCK-talent prøvetræner hos FC Helsingør

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0