9/2 2023

FC Roskilde vandt over FCN-talenter: Det blev bedre og bedre

FC Roskilde triumferede med 2-1 over FC Nordsjællands internationale talenter, og manager Jack Majgaard glæder sig over, at FC Roskilde viste gode takter. 

FC Roskilde triumferede med 2-1 over FC Nordsjællands internationale talenter, og manager Jack Majgaard glæder sig over, at FC Roskilde viste gode takter. 

2. divisionsholdet FC Roskilde har haft en fin forberedelse til de kommende strabadser i forårssæsonen. 

Tirsdag var FC Roskilde på besøg på Right to Dream Park, hvor FC Nordsjællands internationale talenter ventede. 

Her trak Jack Majgaards tropper sig sejrrigt ud med en 2-1-sejr og vandt dermed for tredje testkamp i streg. 

Majgaard siger til klubbens hjemmeside, at FC Roskilde fik godt styr på tingene, som kampen skred frem. 

- Det endte med at blive en kamp, som vi nok havde forventet den. To dygtige hold på bolden, der fokuserede på sig selv og derved også kom til at prøve nogle ting af som var risikofyldte. 

- Men jeg syntes, at vi lykkedes godt med det, vi gerne ville - især i første fase af spillet. I selve forsvarsdelen af vores spil hang vi til dels godt sammen i kompaktheden. 

- Jeg ser dog stadig enkelte steder, hvor vi fortsat mangler nogle små justeringer, så vi ikke åbner for mange områder op for modstanderen, men det har vi heldigvis fortsat tid til at rette op på. 

- Men som kampen skred frem syntes jeg, at det blev bedre og bedre, så alt i alt er jeg ganske tilfreds, siger manager Jack Majgaard og fortsætter.

- For mig handler alt ikke om resultaterne her i opstarten. Jeg er mere tilfreds med spillet og præstationerne, end med resultaterne. Selvfølgelig kan vi ikke gøre det bedre end at vinde, men spillet er vigtigt. 

- Jeg ser rigtig god energi, mange spillere der virkelig byder sig til og arbejder rigtig, rigtig hårdt - det siger man jo altid, men man skal også gøre det, og det gør spillerne her. 

- Udover det, skal de have modet til at spille, altså de skal tro på sig selv og det synes jeg også, at vi ser. Så det er faktisk dét, jeg er mest tilfreds med. 

- Generelt synes jeg vi står et rigtig fint sted på nuværende tidspunkt af opstarten, hvor vi har været på banen i en måneds tid.

FC Roskilde skal i kamp igen på tirsdag 14. februar, hvor Vanløse IF danner rammen for opgøret.

Læs også

FC Roskilde henter hollandsk-canadisk midtstopper

Oliver Lassen om FC Roskilde-skifte: Klubben hører til i 1. division

Roskilde skriver kontrakt med tre prøvespillere

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0