3/6 2019

FC Roskilde hyrer assistent fra egne rækker

FC Roskilde har hyret klubbens U19-træner Thomas Axel Madsen som assistenttræner til 1. divisionsholdet.

FC Roskilde har hyret klubbens U19-træner Thomas Axel Madsen som assistenttræner til 1. divisionsholdet.

FC Roskilde er ved at bygge et nyt setup, og klubben har nu hyret en assistenttræner – vel at mærke før der er fundet en ny cheftræner.

Valget er faldet på klubbens U19-træner Thomas Axel Madsen, som altså skal arbejde sammen med en endnu unavngiven cheftræner.

Det fortæller klubejer Carsten Salomonsson til bold.dk.

- Vi hat peget på Thomas, fordi vi i fremtiden skal bruge flere unge spillere, og han har en virkelig god uddannelse inden for ungdommen, og han har potentiale til at blive cheftræner på et tidspunkt.

Hvordan kan det være, I har ansat en assistent, før I har ansat en cheftræner?

- Vi vil have, at der bliver satset på ungdommen nu.

- Thomas var et oplagt emne, og så kan det godt være, at det er lidt omvendt rækkefølge, men så må den nye cheftræner være indstillet på at have Thomas som sin assistent.

- Thomas kender alle i klubben, og han har gjort et godt arbejde – han har fortjent at få chancen, siger Carsten Salomonsson.

Træner på plads inden opstart

FC Roskilde indleder forberedelserne til den kommende sæson den 17. juni, og inden da skal der være en cheftræner på plads.

- Vi kigger selvfølgelig stadig efter en cheftræner. Der er ikke noget nyt lige nu, men vi har fået en del ansøgninger, og den 10. juni går vi i gang med at få fat i de folk, der har søgt.

- Derefter skal vi gerne have en afklaring i løbet af den efterfølgende uge, der går, inden vi starter med at træne den 17. juni, siger Carsten Salomonsson.

Intet nyt på spillerfronten

Han fortæller desuden, at der ikke er noget nyt på spillerfronten. Klubejeren har ellers varslet nedskæringer.

- Der har ikke været ret meget. Det er meget stille, fordi alle er på ferie. Det er først den 17. juni, når alle kommer tilbage, at vi har et fuldstændigt overblik over, hvordan det ser ud.

- Der er ikke nogen, der har bedt om at komme væk, siger Salomonsson.

Anders Nielsen og Frederik Schram forlader begge klubben, ligesom Andreas Bruus vender tilbage til Brøndby efter endt lejeophold.

Læs også

Roskilde-forsvarer stopper karrieren

Bredal: Kunne ikke tage over for Lønstrup

Medie: Matchfixing-sag har spor til Balkan

Roskilde-topscorer: Deltid er ikke optimalt

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0