28/8 2021

FC Helsingør kvaste oprykker med tenniscifre

FC Helsingør viste sig som tophold på udebane mod oprykkerne fra Jammerbugt FC lørdag i en kamp, der endte med 6-0 til gæsterne.

FC Helsingør viste sig som tophold på udebane mod oprykkerne fra Jammerbugt FC lørdag i en kamp, der endte med 6-0 til gæsterne.

NordicBet Liga

7. runde
FT

JAM

0 - 6

FCH

4'
0 1
Callum McCowatt
Mål
17'
0 2
Sebastian Czajkowski
Mål
50'
0 3
Sebastian Czajkowski
Mål
79'
0 4
Tonni Adamsen
Mål på straffe
86'
0 5
Peter Christiansen
Mål på straffe
87'
0 6
Tonni Adamsen
Mål

Lørdag var der en enkelt 1. divisionskamp på programmet, da oprykkerne fra Jammerbugt FC tog imod ubesejrede FC Helsingør.

Jammerbugt kom ind til kampen ovenpå et nederlag i Horsens, og Helsingør kom med en ny sejr i rygsækken fra onsdagens opgør mod HB Køge.

Der var dermed lagt op til en svær opgave for hjemmeholdet, og der gik heller ikke længe, inden Helsingør bankede på.

Angriber Sebastian Czajkowski rundede efter et par minutter Jammerbugt-målmand, Marcus Bundgaard, men i stedet for at sparke på mål, valgte den 24-årige angriber at spille den ind foran, hvor Jammerbugt dog kom først på bolden og clearede.

Advarslen blev så kort efter til alvor, da Helsingør havde frispark.

Her blev 22-årige Callum McCowatt nemlig fundet forrest i feltet og helt udækket, og så gjorde han det til 1-0 med hovedet.

Ærgerlig start for Jammerbugt og snart efter var uheldet for dem ude igen.

Endnu en dødbold – nu et hjørnespark – fandt denne gang Czajkowski ved bagerste stolpe, der med låret fik bolden skubbet i mål.

Ligesom ved første mål var Helsingør-målscoreren helt udækket, og så var Jammerbugt allerede bagud med to efter 17 minutter.

Herefter fandt kampen et anelse mere roligt leje med et par muligheder i begge ender, men uden det var noget, der gav flere mål.

42-årige Søren Pedersen fra hjemmeholdet måtte dog gå fra banen, med hvad der lignede en skade kort før pausen.

Derfor stod den også 2-0 til Helsingør til pausen.

Til anden halvlegs start skulle der ske noget hos hjemmeholdet, og derfor havde de skiftet to fra start af.

Det hjalp dog ikke hjemmeholdet, som fem minutter inde i anden halvleg kom bagud 0-3, da de blev splittet fuldstændig ad af Helsingør-offensiven.

Elijah Just blev sendt i dybden bag Jammerbugts forsvarskæde, og han fandt en helt fri Czajkowski inde foran, der næsten ikke kunne undgå at lægge bolden ind i det tomme mål.

Dermed blev det 3-0, og Czajkowski blev dobbelt målscorer efter et mønsterangreb.

Hvis ikke kampen var afgjort til pausen, var den det nu, men det holdte ikke Helsingør tilbage, der blev ved med at skabe chancer.

Efter 79 minutter scorede Tonni Adamsen så på straffespark, hvilket Peter Christiansen fik lov til at gøre ham kunsten efter fem minutter senere, da Jammerbugt nok engang begik straffespark, som Helsingør kynisk udnyttede.

Adamsen og Helsingør var dog ikke færdige her.

Det skulle nemlig også blive til tenniscifre, efter at Adamsen kom flot til vejrs på et indlæg og på hovedstød gjorde det til slutresultatet 6-0.

Hård oplevelse for oprykkerne, som ellers var startet fint i sæsonen, men nu må se sig på en syvendeplads med fem point.

Helsingør topper rækken efter kampen med 19 point.

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0