2/3 2021

Falk tjener mest i SL: Udlandet stadig aktuelt

Rasmus Falk har ifølge Ekstra Bladet den højeste løn af alle spillere i Superligaen, men et skifte til udlandet kan stadig blive aktuelt for FC København-profilen.

Rasmus Falk har ifølge Ekstra Bladet den højeste løn af alle spillere i Superligaen, men et skifte til udlandet kan stadig blive aktuelt for FC København-profilen.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

FC Københavns Rasmus Falk satte i december sin signatur på en ny aftale med FC København, og det har angiveligt ført ham til tops i 3F Superligaens lønhierarki.

Ifølge Ekstra Bladet er Rasmus Falk efter forlængelsen således den spiller i 3F Superligaen, som tjener bedst af alle. 

Avisen skriver, at Falk tjener i omegnen af 750.000 kroner om måneden i FCK, udregnet ud fra den samlede indtægt i hele kontraktperioden med blandt andet løn og sign on fee.

Rasmus Falks gode kontrakt blev sikret i december, hvor han trods interesse udefra valgte at forlænge med FCK og satte sin signatur på den nye aftale.

Kontrakten løber til sommeren 2025, men om cifrene er korrekte, vil Falks agent Mads Bach Lund ikke bekræfte. Han forklarer dog, at midtbanespilleren bliver ganske pænt honoreret. 

- Jeg kommer naturligvis ikke til at kommentere på det økonomiske indhold i Rasmus' kontrakt, men på et generelt plan vil jeg sige, at Rasmus er, og længe har været, en af de største profiler i ligaen og derfor har han naturligvis også fået en aftale derefter. Det er jo helt logisk, siger Mads Bach Lund til bold.dk. 

Udlandet stadig aktuelt

Falk topper ifølge Ekstra Bladet lønhierarkiet i Superligaen, hvis top ti ifølge avisen har otte FCK-spillere og to fra FC Midtjylland på listen. 

Hvis Falk bliver i FCK i hele sin kontraktperiode, vil han kunne sætte mere end 40 millioner kroner ind på kontoen.

Overfor Tipsbladet gav midtbanespilleren for nyligt udtryk for, at kontrakten i FCK er mindst lige så god, som det han potentielt ville blive tilbudt i udlandet.

- Lønningerne og ambitionsniveauet er på samme niveau som de bedste steder i Belgien, de bedste steder i Holland, hvis man tager Ajax ud af ligningen, de bedste steder i Skotland, udtalte Falk til Tipsbladet.

Den gode aftale betyder dog ikke, at ambitionerne om et skifte til udlandet er droppet, forklarer Mads Bach Lund.

- Nej, udlandet er på ingen måde et lukket kapitel. William Kvist har også nævnt, at Rasmus skal sælges, hvis han nærmer sig Williams kamprekord, og jeg tror ikke, at FCK vil sælge til en anden dansk klub. 

- Rasmus er i sit aldersmæssige peak, og med hans professionalisme og måden at passe på sin krop på er jeg sikker på, at han har en masse år foran sig på topplan. Dermed er et udlandseventyr bestemt ikke uaktuelt. 

- Men nu har han skrevet en lang aftale og har udelukkende fokus på FCK, så jeg vil heller ikke melde alt muligt ud. Gør Rasmus de ting, han skal, så kommer det i sidste ende til at være op til ham selv, siger Bach Lund til bold.dk. 

29-årige Rasmus Falk har spillet i FCK siden sommeren 2016 og står noteret for 192 kampe for klubben.

Læs også

FCK-profil: Man underkender hvor stor FCK er

Kvist: Rasmus Falk stod ved en skillevej

Glad Falk: Jeg kunne have jagtet udlandet

Rasmus Falk forlænger med FCK

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0