16/5 2022

Falk: Det mesterskab jeg er mest stolt over

FCK-profilen Rasmus Falk er overbevist om, at FC København bliver danske mestre. Han er stolt, fordi sæsonen ikke har været uden problemer for løverne. 

FCK-profilen Rasmus Falk er overbevist om, at FC København bliver danske mestre. Han er stolt, fordi sæsonen ikke har været uden problemer for løverne. 

Træningskamp

1. runde
I dag 12:00

FEY

vs

FCK

FC København er snublende tæt på at vinde 3F Superligaen, og når det kommer til at ske, vil det stå ud som noget helt specielt, fortæller Rasmus Falk. 

- Hvis vi får det her mesterskab hjem, som vi gør, så er det helt klart det mesterskab, jeg er mest stolt over. 

Undervejs i sæsonen har FC København skulle undvære profiler som Carlos Zeca og Jens Stage i længere perioder, mens også Falk selv har siddet ude. 

På transferfronten har der også været stor udskiftning, derfor er midtbanespilleren ekstra stolt over, at det nu ser ud til at blive til et mesterskab.

- Der er ingen tvivl om, at vi har haft mange udfordringer i løbet af sæsonen. Vi havde et transfervindue, hvor vi sagde farvel til Jonas Wind, Daramy skiftede i starten af sæsonen. 

- Vi skifter tre angribere ud i vinterpause, og vi får tre nye ind. Vi kender selvfølgelig Nicolai Jørgensen, men han har været lidt uheldig. 

- Det er helt klart det mesterskab, jeg er mest stolt over. Jeg er pisse stolt over den måde, vi har gjort det på. 

Falk ser også positivt på fremtiden, da der er et stort udviklingspotentiale i FCK-truppen. 

- Når jeg kigger ud i fremtiden, så tænker jeg da, at vi kan blive vildt gode. 

- Vi kommer med fuld kraft fremad nu, og der er en række spillere, der kommer til at blive løftet af det her momentum og følelsen af at gøre en forskel for FC København, som skal være det største hold i Skandinavien. 

- Det kan man jo ikke sige, at vi har været i de senere år, for det har vi ikke vundet nok til. Det er der, vil skal hen.

FC København får i sidste spillerunde besøg af AaB. Kampen spilles søndag klokken 17.00.

Læs også

Thorup: Stort skridt mod at få FCK på ret kurs

Lerager hylder Grabara: Fantastisk mentalitet

Vavro sviner Sviatchenko: Du taler for meget

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0