18/1 2022

Fælt drop grundlagde Juve-sejr

Juventus fik en tiltrængt storsejr i Coppa Italia, hvor et keeper-kiks sendte Den Gamle Dame på kurs mod en 4-1-sejr over Sampdoria.

Juventus fik en tiltrængt storsejr i Coppa Italia, hvor et keeper-kiks sendte Den Gamle Dame på kurs mod en 4-1-sejr over Sampdoria.

Coppa Italia

1/8-finale
FT

JUV

4 - 1

SAM

25'
1 0
Juan Cuadrado
Mål
52'
2 0
Daniele Rugani
Mål
63'
2 1
Andrea Conti
Mål
67'
3 1
Paulo Dybala
Mål
77'
4 1
Alvaro Morata
Mål på straffe

Det har ikke kørt som smurt for Juventus i denne sæson, hvor Paulo Dybala i weekenden var ude med kritik af holdets spil.

Tirsdag skulle de forsøge at samle selvtillid i ottendelsfinalen i Coppa Italia, hvor Sampdoria ventede hjemme på Allianz Stadium.

Efter 25 minutter fik værterne frispark umiddelbart foran Sampdoria-feltet. Det sparkede Juan Cuadrado fladt og hårdt, og da en dykkende Wladimiro Falcone i målet lod bolden slippe ind under sig, stod det 1-0 til Juventus.

Minuttet senere var Falcone anderledes chanceløs, da Alvaro Morata krogede bolden ind ved keeperens højre stolpe. Men et frispark i opspillet gjorde Moratas tur på måltavlen til en kort fornøjelse.

Juventus måtte derfor vente til anden halvleg på 2-0, som Daniele Rugani studsede i netmaskerne i begyndelsen af halvlegen.

Andrea Conti reducerede for Sampdoria på en flot afslutning, som gik via stolpen og ind, men i den efterfølgende periode satte Juventus det sidste stød ind.

Paulo Dybala opsnappede bolden midt i et snorksovende Sampdoria-forsvar og gjorde det til 3-1, før Morata endelig kom på tavlen på et straffespark efter 77 minutter.

Juventus er dermed klar til kvartfinalen, hvor Sassuolo eller Cagliari venter.
 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0