8/5 2021

Espanyol er tilbage i La Liga

Efter et års fravær er Espanyol tilbage i den spanske La Liga, da de lørdag sikrede sig oprykning efter 0-0 mod Zaragoza.

Efter et års fravær er Espanyol tilbage i den spanske La Liga, da de lørdag sikrede sig oprykning efter 0-0 mod Zaragoza.

Segunda División

38. runde
FT

RZA

0 - 0

ESP

Espanyol havde lørdag muligheden for at vende tilbage til den bedste række i Spanien, da de med et enkelt point kunne sikre sig direkte oprykning til La Liga.

Lørdag aften stod de overfor et andet mandskab, der tidligere har bemærket sig i den spanske La Liga, da de skulle på besøg hos Zaragoza på La Romareda.

Spillerne fra Espanyol var utrolig tændte til opgøret, men de mødte stor modstand i en tæt duel, hvor Zaragoza ikke gav sig. Men det var dog gæsterne, der var ved at bringe sig foran, da Sergi Darder fik opgøret første store mulighed.

Efter 27 minutter tog han sagen i egen hånd, hvor han driblede flere spillere og sendte et hårdt skud afsted, der dog røg tæt forbi den ene opstander til stor ærgrelse for Darder.

Selvom Espanyol ville sikre sig oprykning med en uafgjort, jagtede de fortsat alle tre point i anden halvleg, hvor de sad på store dele af spillet. 

Espanyol er La Liga2s mest scorende mandskab, da de i 37 opgør har fået nettet til at blafre hele 66 gange, men lørdag aften fik de ikke sendt bolden ind i netmaskerne, da opgøret faktisk endte uden scoringer.

Det betød dog ikke det store for Espanyol, som dermed er tilbage i La Liga efter et års fravær. De står nu noteret for 78 point i rækken og har 12 point ned til tredjepladsen med fire runder tilbage.

Men da de er bedre indbyrdes med Almeria på tredjepladsen, kan Espanyol lørdag aften godt finde Sangriaen frem og fejre, at oprykningen nu er blevet en realitet.

Det kan de blandt andet takke Raul De Tomas for, da han står noteret for hele 22 scoringer i denne sæson og har været stærkt medvirkende til oprykningen til den bedste spanske række, hvor de i næste sæson kan se frem til lokalderby mod FC Barcelona.

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0