30/9 2022

Esbjerg henter 19-årig brasilianer til U19-truppen

Lucca Lopes fra Serrano FC er ny spiller i Esbjerg, det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Den 19-årige brasilianer skal være en del af U19-holdet.

Lucca Lopes fra Serrano FC er ny spiller i Esbjerg, det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Den 19-årige brasilianer skal være en del af U19-holdet.

Esbjerg har skrevet kontrakt med den brasilianske defensivspiller Lucca Lopes, der kommer til fra Serrano FC. Kontrakten løber frem til sommeren 2023.

Esbjergs talentchef, Anders Brynaa, kalder spilleren for teknisk og fysisk stærk, og glæder stil at se ham i klubbens set-up.

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

- Vi fik kendskab til Lucca Lopes via vores samarbejde med Serrano, og inviterede ham derfor til Esbjerg på prøveophold, så begge parter kunne se hinanden an.

- Lucca viste sig godt frem, og der er tale om en teknisk og fysisk stærk spiller, som vi tror på, vil kunne udvikle sig godt i vores miljø, hvor der er et andet fokus end i Brasilien. 

- Vi glæder os til at følge ham i vores rammer, fortæller talentchefen til Esbjergs hjemmeside.

Spilleren selv sætter også ord på skiftet til Danmark og Europa, som han ser som det rigtige karriereskridt på nuværende tidspunkt.

- Jeg er både glad og stolt over at have lavet en aftale med Esbjerg, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af. Der er styr på tingene her og en god struktur i træningen og også uden for banen, hvor folk er venlig og hjælpsomme.

- Jeg er blevet taget meget godt imod af alle omkring klubben og også mine holdkammerater. Fodboldmæssigt er det et skridt i en rigtige retning for min karriere at komme til Europa, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at spille kampe for klubben, siger Lopes.

Brasilianeren kommer indledningsvist til at indgå som en del af Esbjergs U19-hold. Han vil blive indlogeret på Esbjerg Spors College, hvor flere af hans holdkammerater bor.

Lopes er den første transfer mellem Serrano FC og Esbjerg, der indgik et samarbejde så sent som i går.

Læs også

Efter målfest: EfB-chef har brugt krudt på defensiven

Kikkenborg om Esbjerg-exit: En af de hårdeste perioder

Brasiliansk klub jubler: Forhold i EfB er gode

Esbjerg laver samarbejde med brasiliansk klub

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0