2/6 2022

Eriksen imponerer Lloris: Blandt de bedste

Hugo Lloris letter på hatten for Christian Eriksen, som ifølge den franske kaptajn hører til blandt de allerbedste spillere, når han er på sit topniveau.

Hugo Lloris letter på hatten for Christian Eriksen, som ifølge den franske kaptajn hører til blandt de allerbedste spillere, når han er på sit topniveau.

VM Finaler

1/8-finale
I morgen 15:00

FRA

vs

POL

Danmark spiller fredag aften ude mod Frankrig i Nations League, og på det franske pressemøde op til kampen deltog Tottenham-keeperen Hugo Lloris.

Målmanden trak på smilebåndet og sagde, at han ikke vidste noget, da bold.dk spurgte Lloris, om han håber at få Christian Eriksen tilbage til Spurs.

- Jeg håber bare det bedste for ham. Han fortjener det bedste, specielt efter hvad han og hele hans familie gik igennem. Vi ved, at når han er på sit bedste, så hører han til blandt de bedste spillere. Han er den type spiller, der har brug for frihed på banen.

- Han er en kreativ spiller, og han ved, hvornår holdet har brug for at hvile sig, og hvornår han skal accelerere tempoet i kampen. Han er en spiller med et højt niveau, og han vil helt sikkert lede Danmark til at spille en stor kamp mod Frankrig, siger Hugo Lloris.

Christian Eriksens præstationer i foråret har imponeret den franske keeper.

- Jeg har ikke set alle kampe, han har spillet i Brentford, men da vi mødte Brentford på udebane, imponerede han mig ret meget for at være ærlig. Han er tilbage på sit bedste niveau, og han er den type spiller, der kan gøre forskellen.

- I morgen vil han selvfølgelig være virkelig motiveret til at møde Frankrig og hjælpe Danmark med at slå os. Vi forsøger at forberede kampen så godt som muligt, men vi ved, at der er individualister på det danske hold, og vi skal sørge for, at de ikke skaber for mange problemer for vores hold, siger Hugo Lloris.

Christian Eriksen har kontraktudløb i Brentford denne sommer og er blandt andet blevet sat i forbindelse med sin tidligere klub Tottenham, hvor han slog sine folder fra 2013 til 2020.

I den periode lavede Eriksen 69 mål og 90 assists i 305 kampe for Spurs.

Læs også

Mathias J. tror på Eriksen-samspil i Brentford

Hjulmand om Eriksen-fremtid: Højeste niveau

Brentford-direktør: Vil elske hvis Christian blev

Eriksen har en ide: Ikke bestemt mig helt

Frank vil overtale Eriksen: Får kram og kys

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0