21/5 2022

Eriksen har en ide: Ikke bestemt mig helt

Christian Eriksen fortæller, at han har en ide om, hvad næste skridt bliver, men han har ikke 100 procent bestemt sig endnu. Brentford er i den grad i spil.

Christian Eriksen fortæller, at han har en ide om, hvad næste skridt bliver, men han har ikke 100 procent bestemt sig endnu. Brentford er i den grad i spil.

Premier League

17. runde
man 26. dec 12:30

BRE

vs

TOT

Fremtiden er igen uvis for Christian Eriksen, som i januar skrev en kort kontrakt med Brentford og har vist sig så godt frem, at større klubber nu er på banen.

Om godt og vel en måned har Eriksen udløb i danskerklubben, og der er endnu ikke truffet nogen beslutning om fremtiden.

- Jeg er nødt til at tænke over det. Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, men som jeg har sagt før, bliver det en beslutning baseret på det sportslige, men også det familiemæssige, siger Eriksen til BBC.

Danskeren lægger ikke skjul på, at Brentford er inde i billedet.

- Det er de helt sikkert. Jeg har ikke bestemt mig 100 procent, hvor jeg skal hen. Jeg har en ide, men jeg ved ikke, hvad der sker. Brentford er helt sikkert en af klubberne, der er i spil, siger Eriksen.

30-årige Christian Eriksen har i denne sæson været med til at vende tingene fuldstændig på hovedet for Brentford, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også

Frank vil overtale Eriksen: Får kram og kys

Frank ser gode chancer for ny Eriksen-aftale

Vild Eriksen-effekt: Brentford fjerdebedst i PL

Eriksen om fremtiden: Vil gerne spille CL

Eriksen bekræfter: Jeg har tilbud fra flere

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0