27/9 2022

Englands trup ønskede krisemøde uden Southgate

Gareth Southgate fortæller, at de engelske landsholdsspillere selv tog initiativ til et møde uden staben efter nedrykningen i Nations League.

Gareth Southgate fortæller, at de engelske landsholdsspillere selv tog initiativ til et møde uden staben efter nedrykningen i Nations League.

Nations League A Gruppe 3

6. runde
FT

ENG

3 - 3

TYS

52'
0 1
Ilkay Gündogan
Mål på straffe
67'
0 2
Kai Havertz
Mål
72'
1 2
Luke Shaw
Mål
75'
2 2
Mason Mount
Mål
83'
3 2
Harry Kane
Mål på straffe
87'
3 3
Kai Havertz
Mål

Årets Nations League har været en kæmpe skuffelse for England.

Tre point i seks kampe mod Italien, Tyskland og Ungarn har resulteret i en sidsteplads i gruppen og dermed et farvel til A-laget i turneringen.

Efter nedrykningen blev endegyldig med nederlaget til Italien i sidste uge, blev der holdt et krisemøde blandt spillerne, som gerne ville snakke uden trænerteamet.

- De spurgte, om de kunne holde et møde alene og snakke tingene igennem. For mig var det et positivt tegn, fortæller landstræner Gareth Southgate efter 3-3-kampen mod Tyskland mandag aften.

- I øvrigt er der øjeblikke i nogle klubber, hvor det ikke er et godt tegn, men de fik snakket igennem, hvad de ville gøre.

- I mine øjne har de bedste fodboldhold selvfølgelig brug for enestående lederskab fra trænerteamet og alle andre, men de bedste hold har også en rigtig kerne af spillere, der driver ting, siger Southgate.

Nu kigger England frem mod VM i Qatar, hvor de på papiret har fået en ganske overkommelig gruppe med Iran, USA og Wales.

Læs også

Maguire undskylder kostbare fejl: En del af spillet

Southgate forsvarer Maguire og Shaw: Nødt til at bakke dem op

Flick efter smidt føring: Må simpelthen ikke ske

Southgate om Maguire-fejl: Svær at se fra min vinkel

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0