5/12 2021

Endelig FCM-succes: Har været frustrerende

FC Midtjylland slog Brøndby søndag i Sydbank Pokalen, og det kan forhåbentlig give en masse ny selvtillid til midtjyderne efter en frustrerende tid, fortæller Evander.

FC Midtjylland slog Brøndby søndag i Sydbank Pokalen, og det kan forhåbentlig give en masse ny selvtillid til midtjyderne efter en frustrerende tid, fortæller Evander.

Sydbank Pokalen

kvartfinale
FT

BIF

0 - 2

FCM

22'
0 1
Charles
Mål
61'
0 2
Junior Brumado
Mål

FC Midtjylland kunne slutte ugen af med en vigtig pokal-triumf, da de i det første af to opgør slog Brøndby med 2-0 i Sydbank Pokalen.

Det er en sejr, som giver en masse selvtillid til midtjyderne, der har ramt nogle bump i den seneste tid med flere skuffende resultater, men det kan triumfen over BIF forhåbentligt ændre på.

Det fortæller Evander til TV3 Sport.

- Ja, det har været frustrerende. Der har været op- og nedture, hvor der har været nogle resultater, som skulle have været endt med en sejr som i dag. Sejren i dag giver os en masse selvtillid, så vi fortsat kan præstere på et højt niveau.

Brasilianeren har været en af midtjydernes bedste i denne sæson, og han vil gerne fortsætte med de positive takter for FCM i det nye år.

- Jeg har spillet rigtig godt i denne halvsæson. Jeg vil spille sådan her og give mit alt for FC Midtjylland. Jeg vil levere nogle gode præstationer for dem, og det vil jeg også gøre i de næste to kampe og efter nytår.

23-årige Evander står i alt noteret for 11 mål og fire assists i 26 kampe for FC Midtjylland i denne sæson.

Læs også

Kaptajn er i dialog med FCM om ny kontrakt

Uhre frustreret efter afbrænder - se den her

Pokalexit lurer for BIF - sat på plads af FCM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0