13/9 2022

Empoli-chef om Dybala: Han gjorde forskellen

Paulo Dybala var i hopla, da Roma slog Empoli mandag aften. Empoli-træner Paolo Zanetti var meget imponeret over den argentinske kreatør. 

Paulo Dybala var i hopla, da Roma slog Empoli mandag aften. Empoli-træner Paolo Zanetti var meget imponeret over den argentinske kreatør. 

Serie A

28. runde
søndag 16:00

ROM

vs

SAM

Når Paulo Dybala er i fantastisk spilhumør, så er der ikke meget at stille op for modstander-holdet. 

Det gik mandag aften ud over Empoli, der måtte se sig slået af Dybala og AS Roma. 

Her scorede Dybala et fantastisk mål og lavede en assist, og ifølge Empoli-træner Paolo Zanetti var det Dybala, der gjorde forskellen. 

- Vi kender ham. Når man spiller mod fantastiske hold, så er det normalt, at der er spillere, som kan skifte kampens balance. 

- Dybala gjorde forskellen i dag, men jeg vil gerne understrege mit holds indstilling, for hvis vi spiller sådan her, så taber vi ikke ret mange kampe. 

- Men vi er nødt til at være mere præcise, selvom jeg ikke kan klantre mit hold, der spillede en modig kamp, hvor de forsøgte at skabe problemer for Roma, fortæller Paolo Zanetti til DAZN efter mandagens kamp. 

AS Roma har fået en god start på Serie A-sæsonen, hvor det er blevet til fire sejre i de seks første runder. 

Det betyder, at José Mourinhos tropper ligger på femtepladsen i den bedste italienske række - dog kun et enkelt point bag Napoli, Atalanta og Milan, der ligger á point i toppen af Serie A. 

Læs også

Paulo Dybala med mål og assist i Roma-triumf

Abraham: Roma kan have to konger

Dybala efter vild velkomst i Rom: Kan ikke vente

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0