EM -EM-bold: VAR leverer bare igen Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
30/6 2021

EM-bold: VAR leverer bare igen

VAR viste sig igen under denne slutrunde fra sin gode side, mener Mike Jensen og Andreas Granskov i podcasten ‘EM-bold’.

VAR viste sig igen under denne slutrunde fra sin gode side, mener Mike Jensen og Andreas Granskov i podcasten ‘EM-bold’.

VAR har været et af de helt store konflikt-emner i fodbold de seneste år, men under denne EM-slutrunde har video-systemet fået meget ros.

I tirsdagens kamp mellem Ukraine og Sverige blandede VAR sig i et gult kort til Marcus Danielson, der blev vekslet til et rødt kort efter en voldsom tackling.

Endnu en god præstation af VAR, fortæller Andreas Granskov og Mike Jensen i podcasten ‘EM-bold’.

- Jeg synes, at den er klart til rødt. Han kommer med strakt ben lige under knæet. Jeg er en anden type end Mike, der er en hård hund, men på det niveau at komme ind i en tackling på den måde, så ved du, at det kan få konsekvenser.

- Det er bare trætheden efter fjerde kamp. Det er hård kost, siger Andreas Granskov i podcasten, inden Mike Jensen tilføjer:

- Jeg tror nærmest, at han blev lidt chokeret selv. Det var helt sikkert ikke hans intention. Når man så den første gang, så den ikke så slem ud. Så fik man den i langsom, og den var virkelig, virkelig grim. Det er konsekvensen ved glidende tacklinger, som Andreas siger. Den var rigtig styg, da den blev vendt og drejet af VAR.

- VAR leverer bare igen og fandt en fejl, så han fortjent fik sit røde kort.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Læs også

EM-bold: Captain Morgan-tæmning i Parken

EM-bold: Er Tjekkiet en drømmemodstander?

EM-bold: Hyldest til Dolberg og Cornelius

EM-bold: Danmark skal kunne slå Wales ud

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0