12/12 2019

Ekstatisk Thomas F. hylder sit Brentford-hold

Thomas Frank var fuld af lovord om sit Brentford-hold efter sejren over Cardiff. Det var ikke nødvendigvis kønt, da sejren skulle slides hjem, men det viser noget om holdets styrke, siger han.

Thomas Frank var fuld af lovord om sit Brentford-hold efter sejren over Cardiff. Det var ikke nødvendigvis kønt, da sejren skulle slides hjem, men det viser noget om holdets styrke, siger han.

Championship

21. runde
FT

BRE

2 - 1

CAR

25'
1 0
Bryan Mbeumo
Mål
46'
2 0
Ollie Watkins
Mål
64'
2 1
Marlon Pack
Mål

Brentford var foran med 2-0 mod Cardiff onsdag aften, men kom alligevel under alvorligt pres efter en reducering til 2-1. I slutfasen satsede waliserne alt på at komme tilbage.

Men Thomas Franks tropper stod imod og vandt – og efter kampen var den danske træner tydeligt fuld af adrenalin, da han gav interview til klubbens YouTube-kanal.

- Vi startede fremragende. Vi spillede, som jeg vil have det. Vi spillede hurtigt og flyttede bolden rigtig godt. Vi skabte chancer, spillede fremad og pressede Cardiff med høj intensitet. Det var jeg meget glad for.

- Anden halvleg startede også godt, og da vi scorede til 2-0, tænkte jeg: 'Okay, nu er det tæt på at være det.' Vi var så meget ovenpå og havde mange muligheder for at score til 3-0, men det gjorde vi ikke, og så blev det lidt tricky til sidst, fordi de fik et mål ud af ingenting.

- De smed alt frem og fik ni hjørnespark, 12 frispark fra siderne og ti indkast. Men det her Brentford i denne sæson viser bare viljen til at forsvare alt, hvad der bliver kastet imod dem. Det må jeg rose dem for.

- Jeg ville dog have foretrukket, at vi var i mere kontrol. Vi smed bolden alt for let væk i stedet for bare at aflevere den og bevæge os for hinanden. Vi skal være mere cool i de her kampe fremover, siger Thomas Frank.

Brentford kan nu set frem til et hidsigt lokalbrag mod Fulham. Hvis klubben vinder, og resultaterne i Championship ellers flasker sig, så rykker Franks tropper i top seks.

Læs også

Lettet Dalsgaard: Vi skal dræbe kampene

Brentford på hårdt arbejde i sejr over Cardiff

Capellas: Godt at have Racic tilbage på holdet

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0