31/8 2021

Efter Brann: Viborg snupper tidligere FCM'er

Viborg kan tirsdag præsentere den tidligere FC Midtjylland-reserve Mikkel Andersen som ny spiller i klubben. Han brød for nylig med skandaleombruste Brann i Norge.

Viborg kan tirsdag præsentere den tidligere FC Midtjylland-reserve Mikkel Andersen som ny spiller i klubben. Han brød for nylig med skandaleombruste Brann i Norge.

Eliteserien

24. runde
I dag 16:00

BRA

vs

VIK

Mikkel Andersen er tilbage i dansk fodbold, da superligaoprykkeren Viborg mandag kan præsentere målmanden på en toårig aftale.

Han skifter på en fri transfer, da han for nylig forlod Brann efter en fest blandt klubbens spillere på Branns stadion har sendt klubben i strid modvind.

Mikkel Andersen har fortid hos Viborg-rivalerne fra FC Midtjylland, som han forlod denne sommer, inden han skiftede til Brann.

I Viborg glæder sportschef Jesper Fredberg sig over tilgangen.-

- Vi har vurderet, at det er vigtigt at få rutine og erfaring ind i vores målmandssetup, og med Mikkel får vi en dygtig målmand, der både kan presse Lucas Lund og samtidig dele ud af den store erfaring, han kommer med fra mange år i gamet i både Superligaen og udlandet.

- Mikkel er en rigtig vindertype, der vil bidrage godt til vores miljø, og på trods af alderen, så er han stadig sulten efter at præstere hver eneste dag. Han ved, hvad det kræver at være med på øverste niveau, og vi er sikre på, at bliver en forstærkning til vores trup få ham ind, lyder det fra Fredberg.

Læs også

Mikkel Andersen ophæver kontrakten i Brann

Brann-dansker: Noget af det værste i mit liv

Dansk Brann-keeper blev opsøgt i sit hjem

Brann i skandale-sag: Dansker træner ikke

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0