8/5 2021

EfB-chef giver op: Oprykning er ikke et tema

Selvom Esbjerg stadig kan nå at rykke op i 3F Superligaen, tror cheftræner Olafur Kristjansson ikke længere på en topplacering i 1. division.

Selvom Esbjerg stadig kan nå at rykke op i 3F Superligaen, tror cheftræner Olafur Kristjansson ikke længere på en topplacering i 1. division.

Selvom Esbjerg rent matematisk stadig kan rykke op i 3F Superligaen, ser det meget svært ud for vestjyderne.

De har ti point op til Silkeborg på andenpladsen, og derfor har Esbjerg allerede lagt drømmene om oprykning bag sig, da det ikke længere er et tema for Olafur Kristjanssons mandskab.

Det fortæller cheftræneren til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke et tema for os, og det er vi afklarede med. Vi var ekstremt skuffede efter kampen mod Silkeborg uagtet, det i en rum tid har ligget og luret, at det ville blive svært at opnå vores mål om tilbagevende til Superligaen.

- Vi må indrømme, at det momentum vi havde i efterårssæsonen forsvandt i løbet af foråret af forskellige årsager. Det har ikke været godt nok af os, og samtidig har to andre hold har gjort det decideret imponerende, hvilket vi også bare må anerkende.

Esbjerg møder mandag aften FC Fredericia, hvor et nederlag vil sikre rivalerne fra Silkeborg og Viborg oprykning til 3F Superligaen.

Læs også

Ankersen tvivler på SIF: Straffes hårdere i SL

VFF tæt på oprykning: EfB må gerne afgøre det

Medie: Finnbogason kan skifte til Island nu

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0