17/1 2022

Edgar Babayan forhandler om ophævelse

Edgar Babayan er ifølge bold.dk's oplysninger lige nu i forhandlinger om at ophæve kontrakten med cypriotiske Pafos FC. Han har godt et halvt år tilbage af kontrakten.

Edgar Babayan er ifølge bold.dk's oplysninger lige nu i forhandlinger om at ophæve kontrakten med cypriotiske Pafos FC. Han har godt et halvt år tilbage af kontrakten.

1. Division

14. runde
I morgen 17:00

AEP

vs

NIC

Den tidligere Hobro IK-profil Edgar Babayan kan meget snart være fri på transfermarkedet.

Ifølge bold.dk's oplysninger er den 26-årige kantspiller nemlig lige nu i forhandlinger om at ophæve kontrakten med cypriotiske Pafos FC, som han kom til i sommer efter et halvt år i lettiske Riga FC.

Spilletiden i det cypriotiske har ikke været overvældende, mens Pafos FC også har forstærket sig, og derfor jagter Babayan en større rolle andetsteds.

Babayan har godt et halvt år tilbage af sin velbetalte kontrakt i Pafos FC, og nu skal parterne altså finde ud af en aftale, der tillader Babayan at forlade klubben med det samme - der ventes en afklaring snarest.

Da Babayan allerede er i sine sidste seks måneder af kontrakten har han kunnet tale med interesserede klubber i den seneste tid.

Edgar Babayan skiftede til Riga FC i februar 2021, efter han ophævede sin aftale med Hobro IK.

Han nåede at spille Champions League- og Conference League-kvalifikation med Riga FC i sommer, inden han skiftede til Pafos FC. I alt er han noteret for 13 kampe i denne sæson.

Kantspilleren forlod Hobro IK efter fire år med 111 kampe, 20 mål og 23 oplæg til følge. Inden da var han i Randers FC, hvor han fik sin fodboldopdragelse.

Netop Randers FC har flere gange bekræftet sin interesse i Babayan, men det er altså aldrig endt i et skifte tilbage til det kronjyske for Babayan.

Nu lader det til, at Babayan snart skal finde sig en ny klub.

Læs også

Babayan ophæver i Riga - rykker til Cypern

Randers overvejer: Babayan er interessant

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0