25/10 2021

Dybala: Jeg føler at mit øjeblik er kommet

Paulo Dybala sikrede Juventus et sent point søndag aften mod Inter, og han fortæller efter kampen, at han føler, at hans øjeblik i klubben er kommet til, at han leder holdet.

Paulo Dybala sikrede Juventus et sent point søndag aften mod Inter, og han fortæller efter kampen, at han føler, at hans øjeblik i klubben er kommet til, at han leder holdet.

Serie A

9. runde
FT

INT

1 - 1

JUV

17'
1 0
Edin Dzeko
Mål
88'
1 0
Simone Inzaghi
Rødt kort
89'
1 1
Paulo Dybala
Mål på straffe

Søndag aften var der Derby d'Italia mellem Inter og Juventus, og det endte i sidste ende med en uafgjort 1-1, da Juventus ved Paulo Dybala scorede på straffespark kort før slutfløjt.

Målet gav Juventus det ene point med hjem til Torino, men efter kampen udtaler holdets argentinske stjerneangriber, Paulo Dybala, at de skal forbedre sig på banens sidste tredjedel – selvom de er glade for pointet, de fik med hjem.

- Vi er bare Juventus, vi spiller altid for at vinde, men vi var oppe imod et meget godt hold, og tænker man på den måde, kampen gik på, kan vi være glade med pointet, fortæller Dybala DAZN efter kampen og fortsætter om holdets spillestil.

- Vi bliver helt sikkert nødt til at forbedre os i angrebet, for hvis vi kun prøver at vinde med et mål, kommer vi til at få det svært, hvis de scorer imod os. På den anden side, hvis vi skal vinde 1-0, så kan vi også godt gøre det.

27-årige Dybala var tilbage på grønsværen for første gang i en måned og markerede det med det udlignende mål på straffe til allersidst, og det var han naturligvis godt tilfreds med.

- Jeg ville gøre det bedste for mine holdkammerater, fansene og alle sammen. Jeg havde en masse skader, som er virkelig irriterende, og jeg har ikke nydt at sidde på sidelinjen, siger den argentinske angriber.

Dybalas mål var hans tredje i Serie A denne sæson i seks kampe, og han udtaler også, at han føler, at tiden er kommet til, at han tager en lederrolle i klubben.

- Jeg tror, at efter mange år her og at have brugt så meget tid på at lære fra de store, bliver du uundgåeligt modnet og ender med at hjælpe de unge spillere. 

- Jeg føler, at mit øjeblik er kommet, og jeg prøver at hjælpe holdet, siger Dybala om sin situation i klubben.

Den kreative angriber har kontraktudløb med Juventus til sommer, men det forlyder, at forhandlingerne er i gang.

Juventus ligger efter pointet mod Inter nummer seks i Serie A - ti point efter førerholdene Napoli og AC Milan, men kun tre point efter Inter, som ligger nummer tre i tabellen. 

Læs også

Dybala reddede Juve i Derby d'Italia mod Inter

Allegri: Inter er favorit til mesterskabet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0