16/3 2021

DS-klub henter Nicolai Jørgensens lillebror

Danmarksserie-klubben Ledøje-Smørum Fodbold har sikret sig Frederik Jørgensen, der er lillebror til Nicolai Jørgensen. Han har senest spillet i 2. divisionsklubben Avarta. 

Danmarksserie-klubben Ledøje-Smørum Fodbold har sikret sig Frederik Jørgensen, der er lillebror til Nicolai Jørgensen. Han har senest spillet i 2. divisionsklubben Avarta. 

Ledøje-Smørum Fodbold (LSF) jagter en oprykning til divisionerne i forårets kampe i Danmarksserien, og nu opruster mandskabet for at opnå den mission.

22-årige Frederik Jørgensen skal nemlig fremover spille for LSF, og han har senest spillet i 2. divisionsklubben Avarta. 

Den nye Danmarksserie-spiller har en kendt storebror i Nicolai Jørgensen, der har spillet på det danske landshold, og lige nu gør sig i hollandske Feyenoord.

Frederik Jørgensen siger til LigaBold.dk, at han glæder sig til at spille for LSF. En klub, som han også tørnede ud for i 2018.

- Jeg har valgt at spille for Ledøje-Smørum Fodbold igen, da jeg har været der før, og det gik godt dengang. Jeg scorede en masse mål, og vi vandt en masse kampe, så det gik godt, og det vil jeg gerne gøre igen, siger Frederik Jørgensen til LigaBold.dk.

Hvordan bliver det at træde et skridt ned niveaumæssigt?

- Det er et godt spørgsmål. Jeg har jo spillet i Danmarksserien før, og der gjorde jeg det godt, så det håber og tror jeg, at jeg kommer til at gøre igen.

Frederik Jørgensen håber, at han kan bidrage med meget i Danmarksserien.

- Jeg kan forhåbentlig være farlig i offensiven og lave nogle mål, assists og være udfordrende.

Har drømme

Angriberen fokuserer i første omgang på at nyde at spille fodbold, men han har også ambitioner for fremtiden.

- Jeg har da nogle drømme om at spille på et højere niveau på et eller andet tidspunkt, men lige nu går jeg til fodbold for at have det sjovt og samtidigt blive så god, som jeg kan. På sigt håber jeg på, at jeg kan komme til at spille højere oppe igen. Lige nu glæder jeg mig dog til at spille for Smørum igen.

Kontakten mellem Frederik Jørgensen og LSF opstod for en måned siden, og Jørgensen har trænet med holdet i en to-tre uger. Angriberen har fået et godt indtryk af spillerne, pointerer han.

- LSF er et godt spillende fodboldhold, og holdet vil gerne spille god fodbold. Der er også derfor, at jeg synes, at jeg passer godt ind. Jeg synes selv, at jeg er ret god, når jeg har bolden. Det er fedt at spille på et hold, der spiller god fodbold.

Frederik Jørgensen siger, at storebror Nicolai Jørgensen også følger med i lillebrorens fodboldkarriere, og de er i daglig kontakt.

- Han følger med. Han er altid ude at se mine kampe, når han er hjemme. Ellers snakker vi bare om, hvordan det går, siger Frederik Jørgensen til LigaBold.dk.

Frederik Jørgensen har også tidligere været en del af AB, Hvidovre IF og Skovshoved. I efteråret blev han noteret for otte kampe for Avarta i 2. division, men han fik ikke netmaskerne til at blafre.

LSF indtager førstepladsen i Danmarksserien Pulje 2 med 18 point efter ni kampe. Det er samme pointtal som Herlev IF.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

Nicolai Jørgensens bror får aftale i Hvidovre

Jørgensens lillebror jagter kontrakt i Hvidovre

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0