11/6 2021

Drachmann ophæver i OB og rykker til ACH

Janus Drachmann skal en tur med AC Horsens ned i 1. division. Han skifter på en treårig kontrakt og kommer til fra OB på en fri transfer.

Janus Drachmann skal en tur med AC Horsens ned i 1. division. Han skifter på en treårig kontrakt og kommer til fra OB på en fri transfer.

Superligaen Grundspil

1. runde
fre 16. jul 17:00

FCM

vs

OB

AC Horsens er ved at forberede sig til livet i 1. division, og fredag har klubben sikret sig rutineret forstærkning i form af OB-anfører Janus Drachmann.

OB oplyser på sin hjemmeside, at 33-årige Drachmann har fået ophævet sin kontrakt, og derfor kan han transferfrit skifte til AC Horsens, hvor han startede sin professionelle karriere.

- Det føles som det helt rigtige nede i maven. Ringen bliver sluttet, og jeg er tilbage, hvor jeg fik min første start i seniorkarrieren. Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af AC Horsens og gøre en forskel ved at bidrage med min erfaring og rutine, så vi kan få et rigtig godt år i 1. division og rykke op, siger han og tilføjer til sin nye klubs hjemmeside:

- Jeg er i højere grad blevet en leder, end for seks-syv år siden, da jeg forlod AC Horsens, og jeg har fået en del flere kampe i bagagen og har prøvet noget forskelligt i andre klubber. Jeg er blevet mere moden som spiller og person.

Drachmann har skrevet under på en aftale til sommeren 2024 i AC Horsens.

Midtbanespilleren havde et år tilbage af kontrakten i OB.

Læs også

OB-anfører trænede selv: Uvis om fremtiden

OB-chef har vraget anfører: Sådan er det jo

OB-kaptajn: Michelsen-afsked eneste rigtige

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0