23/11 2020

Don Ø om Ståle-fyring: Mangel på respekt, FCK

FC København udviser mangel på respekt for Ståle Solbakken, da klubben fyrede ham via telefon, mener tidligere direktør og formand i klubben, Flemming Østergaard.

FC København udviser mangel på respekt for Ståle Solbakken, da klubben fyrede ham via telefon, mener tidligere direktør og formand i klubben, Flemming Østergaard.

Superligaen Grundspil

14. runde
ons 3. feb 19:00

AaB

vs

FCK

Ståle Solbakken åbnede i søndagens udgave af Onside op for sin udgave af forløbet omkring fyringen i FC København, og det har affødt reaktioner flere steder.

Flemming Østergaard, der var direktør og bestyrelsesformand i FCK fra 1997 til 2010 og ansatte Solbakken i 2006, gik mandag til tasterne på sin Facebook-profil.

Her skriver han, at FCK udviser mangel på respekt for Ståle Solbakken, da de besluttede at fyre ham over telefon.

- Interviewet med Ståle i tv har gjort et stort indtryk på alle - og jeg har fået hundredvis af mails, sms'er og telefoniske samtaler, hvor folk, fans og erhvervsfolk ønsker at høre mine synspunkter og meninger om interviewet, skriver Flemming Østergaard på Facebook.

- Jeg ønsker IKKE at indgå i en længere debat i medierne, herunder de sociale medier, men skal kort sige, at jeg er enig med Ståle i hans synspunkter om manglende respekt om en person, der som Ståle har betydet så meget for FCK. Man bør ikke blive fyret under en telefonisk samtale.

Flemming Østergaard håber nu, at bestyrelsen får fodboldfaglige kompetencer ind, for de er der ikke i øjeblikket, mener han.

- Jeg forstår Ståle, men lad os komme videre. Jeg håber, at bestyrelsen hurtigst muligt får udvidet eller ændret bestyrelsen med personer med fodboldfaglige kompetencer, for faktum er, at den findes ikke i den nuværende bestyrelse, skriver Flemming Østergaard.

Læs også

Overblik: Det sagde FCK-formand om Ståle

Ståle satsede en million på FCK-succes

Ståle: Revolution hvis FCK kvitter zoneforsvar

Solbakken: Har sagt nej til mange vilde tilbud

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0