13/7 2020

Dom omstødt: Manchester City må spille CL

CAS har mandag besluttet at omstøde Manchester Citys straf om udelukkelse fra europæisk fodbold. Klubben må derfor spille Champions League i næste sæson.

CAS har mandag besluttet at omstøde Manchester Citys straf om udelukkelse fra europæisk fodbold. Klubben må derfor spille Champions League i næste sæson.

Champions League gruppe C

4. runde
I morgen 17:55

OLY

vs

MCI

Manchester City får alligevel lov at deltage i Champions League i de kommende to sæsoner.

Det har den internationale sportsdomstol, CAS, mandag besluttet.

Manchester City blev i foråret udelukket i to sæsoner fra europæisk fodbold på grund af brud på Financial Fair Play-reglerne, men klubben appellerede straks dommen, og det har de altså mandag fået medhold i.

Citys økonomiske straf bliver desuden reduceret til 75 millioner kroner.

- Mens Manchester City og dens juridiske rådgivere endnu ikke har gennemgået den fulde afgørelse fra Court of Arbitration for Sport (CAS), glæder klubben sig over konsekvenserne af dagens afgørelse som en validering af klubbens holdning og bevismaterialet, som klubben har stillet til rådighed, skriver City på sin hjemmeside.

Helt præcist kendes Manchester City kun skyldig i ikke at have samarbejdet med UEFA omkring sagen, men frifindes for at have camoufleret en økonomisk indsprøjtning som et sponsortilskud.

Læs også

Pep før CAS-afgørelse: Vi fortjener at spille CL

UEFA: Financial Fair Play kan blive justeret

Bekræftet: City har appelleret europæisk straf

City udelukkes fra Champions League

174 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0