26/9 2022

Dolberg forlod fransk fodbold: Jeg ville virkelig gerne slå dem

Kasper Dolberg fortæller, at han havde et stort ønske om at slå Frankrig, efter han for nylig forlod franske Nice til fordel for Sevilla. Han glæder sig desuden over sit første mål i lang tid i en fantastisk kulisse i Parken.

Kasper Dolberg fortæller, at han havde et stort ønske om at slå Frankrig, efter han for nylig forlod franske Nice til fordel for Sevilla. Han glæder sig desuden over sit første mål i lang tid i en fantastisk kulisse i Parken.

Nations League A Gruppe 1

6. runde
FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Kasper Dolberg fik chancen fra start i søndagens kamp mod Frankrig, og her takkede Sevilla-danskeren for tilliden med et mål.

Dolberg sparkede nemlig Danmark i front med 1-0, som Andreas Skov Olsen siden hen udbyggede til 2-0, og dermed sikrede danskerne sig et stort resultat mod de forsvarende verdensmestre.

Det betød dog lidt ekstra for Dolberg, som netop har forladt fransk fodbold for en stund, da han er udlejet fra Nice til Sevilla i denne sæson. Det fortæller angriberen efter kampen til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

- Ja, jeg havde da i hvert fald rigtig meget lyst til at slå dem. Det vil jeg da gerne indrømme, siger Dolberg med et smil og fortsætter om sit mål.

- Det betyder selvfølgelig meget for mig. Det har jo været noget tid siden sidst. Så det var rigtig rart og så i en kulisse som denne. Det er noget, som man selvfølgelig kommer til at huske. 

- Det var kæmpestort. Det er jo det fedeste at spille i Parken, så at jeg fik scoret oven i det, er jeg rigtig glad for, udtaler Kasper Dolberg.

Den danske landsholdsangriber havde ikke formået at få nettet til at blafre siden den 1. marts, hvor han kom på tavlen for Nice i pokalsemifinalen mod FC Versailles 78.

Han har dog også siden da været ude med en skulderskade, hvor han skulle gennem en operation.

24-årige Kasper Dolberg står nu noteret for 11 mål i 37 landskampe for Danmark.

Læs også

Hjulmand opfordrer spillere: Tænk VM i 5 minutter hver dag

Eriksen og Schmeichel jubler: Tanket godt op med selvtillid inden VM

Syv vilde måneder for Christian Eriksen: Jeg har tænkt meget over det

Dolberg føler sig endelig fit: Har været en røvsyg periode

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0