12/7 2020

Dobbelt op på hånd sikrede Eibar sejren

Eibar vandt søndag eftermiddag 2-0 ude over Espanyol i La Liga i en kamp, hvor to straffespark for hånd sikrede dem sejren. 

Eibar vandt søndag eftermiddag 2-0 ude over Espanyol i La Liga i en kamp, hvor to straffespark for hånd sikrede dem sejren. 

La Liga

36. runde
FT

ESP

0 - 2

EIB

25'
0 1
Edu Exposito
Mål på straffe
36'
0 1
Edu Exposito
Brændt straffe
36'
0 2
Edu Exposito
Mål

Espanyol tørnede søndag sammen med Eibar i La Liga i en kamp, hvor Espanyol ikke havde noget på spil. Klubben var nemlig allerede inden opgøret sikret nedrykning, mens Eibar havde fire point ned til nedrykningsstregen.

Eibar havde derfor brug for en sejr for at lægge afstand til de nærmeste nedrykningskandidater, og det var da også udeholdet, der kom bedst fra start.

Efter 25 minutter fik de tilkendt et straffespark for hånd på bolden, og det tog Exposito sig af. Han sparkede bolden køligt i venstre side af målet til 1-0 for Eibar.

Ti minutter efter var Eibar-midten på spil igen. Udeholdet fik endnu en gang tilkendt et straffespark for hånd på bolden. 

Exposito stillede sig igen klar ved pletten, men denne gang reddede Diego Lopez i Espanyol-målet. Exposito kom først til riposten, og her lykkedes det for ham at få bolden i netmaskerne.

Espanyol var mest på bolden i opgøret, men de fik ikke udnyttet spilovertaget til mål, og Eibar trak sig derfor sejrrigt ud af opgøret

Efter 2-0-sejren har Eibar syv point ned til nedrykningsstregen, og de er nu meget tæt på at sikre sig en ny sæson i La Liga.

Læs også

Hobro-truppen til nedrykningsbrag er udtaget

Messi tangerede Xavi-rekord mod Valladolid

Joaquin kan tangere Raúl-rekord mod Atletico

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0