20/9 2019

Discovery raser videre - YouSee tror på løsning

Discovery Networks har fredag indrykket annoncer hos flere medier, hvor YouSee får på puklen for at smide Discoverys kanaler ud af deres tv-pakker.

Discovery Networks har fredag indrykket annoncer hos flere medier, hvor YouSee får på puklen for at smide Discoverys kanaler ud af deres tv-pakker.

  Tv-krigen raser mellem Discovery Networks og YouSee. Fredag har Discovery indrykket annoncer i flere medier, hvor YouSee bliver haglet ned.

  Discoverys kanaler bliver hældt ud af YouSees tv-pakker i det nye år, men ifølge YouSee kan kanalerne stadig tilvælges i bland selv-pakker.

  Den opfattelse har de ikke hos Discovery, og derfor har virksomheden altså valgt at rykke annoncer ind hos flere medier, hvor de blankt afviser, at der overhovedet forhandles mellem de to parter.

  Hos YouSee vil man dog stadig gerne forhandle, siger administrerende direktør Jacob Mortensen, som kalder Discoverys annoncer for en 'hård måde at forhandle på.'

  - Min ambition er stadigvæk, at vi finder en løsning på det her sammen med Discovery. Min dør står åben, i forhold til at vi fortsætter en forhandling. Jeg tror på, at så længe, der er en villighed til at finde en løsning, er der også en vej til forhandlingsbordet, siger Jacob Mortensen til Politiken.

  Sagen brød ud tirsdag, da YouSee meldte ud, at Discoverys kanaler ikke er med i tv-pakkerne i det nye år. Det betyder, at YouSees kabelkunder ikke kan se de Superliga- og landskampe, som Discovery har rettigheder til.

  YouSee forklarer ekskluderingen af Discoverys kanaler med, at kanalerne ikke bliver set i lige så høj grad som tidligere, men at kanalerne kan tilvælges i bland selv-pakker.

  Det vil Discovery ikke være med til, og lige nu virker det til, at der er hårdknude i forhandlingerne. YouSees over en million kunder står dermed til at miste muligheden for at se eksempelvis Superliga- og landsholdsfodbold i deres tv.

  Discovery gik allerede torsdag aggressivt til værks, da de i forbindelse med FC Københavns Europa League-kamp satte en reklame på skærmen, hvor der blev meldt klar besked til YouSee.

  35 kommentarer

  Gå til forum

  Seneste nyheder

  0