27/11 2022

Di Maria hylder Messi efter sejr: Løser altid problemerne

Angel Di Maria glæder sig over lørdagens 2-0-sejr over Mexico, hvor Lionel Messi åbnede med første scoring. Superstjernen løser altid problemerne, siger Di Maria.

Angel Di Maria glæder sig over lørdagens 2-0-sejr over Mexico, hvor Lionel Messi åbnede med første scoring. Superstjernen løser altid problemerne, siger Di Maria.

VM Gruppe C

2. runde
FT

ARG

2 - 0

MEX

64'
1 0
Lionel Messi
Mål
87'
2 0
Enzo Fernandez
Mål

Lørdag aften kom Argentina tilbage på sporet, da det blev til en 2-0-sejr over Mexico. Dermed fik argentinerne svaret tilbage efter 1-2-nederlaget i første runde mod Saudi-Arabien. 

Lionel Messi sørgede efter 64 minutter for at sende Argentina på sejrskurs, da han sendte et langskud i kassen. 

Efter sejren uddelte Angel Di Maria da også ekstra roser til den argentinske superstjerne.

- Det vigtige er altid at hjælpe Messi. Når vi gør det, ender han med at løse problemerne. Før målet sagde han, at jeg skulle forsøge at finde ham. 

Landstræner Lionel Scaloni havde på forhånd varslet et bøvlet opgør, hvor der var brug for tålmodighed, udtaler Di Maria.

- Vi spillede en god kamp mod en stor rival. Vi vidste, det ville blive en svær kamp, hvor vi ikke ville komme til at vinde med mange mål. Det endte godt, og det er det vigtigste. 

- Både før kampen og i pausen sagde landstræneren, at kampen ville blive låst, men at der ville komme plads, når de blev trætte, udtalte Di Maria ifølge Olé. 

Argentina mangler i sidste runde at møde Polen, som topper gruppe C. Polen er på fire point, det er et enkelt point mere end Argentina og Saudi-Arabien, mens Mexico er sidst med et point.

Læs også

Argentinsk træner om sejr: Krævede tålmodighed

Fernandez efter flot mål: En drøm at score ved VM

Messi blev igen, igen helten: Vidste vi skulle vinde

Messi og Fernandez sørgede for forløsende argentinsk sejr

SLUT: Argentina - Mexico minut for minut

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0