26/11 2022

Deschamps om lederen Mbappé: Han er som et damptog

Kylian Mbappé gjorde forskellen, da Frankrig slog Danmark med 2-1, og Mbappé hyldes efterfølgende af Frankrigs landstræner Didier Deschamps. 

Kylian Mbappé gjorde forskellen, da Frankrig slog Danmark med 2-1, og Mbappé hyldes efterfølgende af Frankrigs landstræner Didier Deschamps. 

VM Gruppe D

2. runde
FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappe
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappe
Mål

Der var en Mbappé til forskel, da Danmark og Frankrig lørdag mødtes i VM's gruppe D.

Den franske verdensstjerne scorede begge hold for Frankrig i 2-1-sejren over de danske tropper, og Frankrigs landstræner Didier Deschamps var efter kampen dybt imponeret over sin angriber.

- Kylian er en fantastisk spiller, og det viser han gang på gang. Han er afgørende og skiller sig altid ud i kampene, siger Deschamps. 

- Han er så god, at modstanderen skal planlægge deres taktik ud fra, at han er med, men vi har også andre dygtige spillere, som er afgørende for, at Kylian har succes.

- Frankrig har brug for Kylian, især fordi der er nogle spillere, som ikke er her. Jeg har rigtig mange gode spillere, som tager over for dem, som ikke er her. Han er en fantastisk spiller, som er en del af et fantastisk hold. 

Didier Deschamps understreger, at Kylian Mbappé er en leder for det franske hold - også selvom han ikke er de mest verbale på holdet.

- Kylian er en leder. Han er ikke typen, som taler ret meget, men han er en leder på banen. Han er som et damptog derinde og er klar til at give alt for holdet og for vores fans.

- En spiller som N’Golo Kanté er også en leder, men han råber heller ikke ret meget. Ledere skal tilpasse sig deres roller.

Frankrig er med sejren sikret avancement fra gruppe D før sidste gruppekamp mod Tunesien. 

Læs også

Vilde Mbappé tangerer Zidane som 23-årig

Frankrig fik deres hævn mod Danmark: Mbappé gjorde forskellen

Merde! - Mbappé holdt legestue og sænkede Danmark

SLUT: Danmark - Frankrig minut for minut

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0