27/11 2022

Deschamps med hjælp til DK: Vigtigt at beholde førstepladsen

Frankrigs landstræner understreger, at holdet vil gøre, hvad det kan for at holde førstepladsen og derfor ikke bare lægger sig ned mod Tunesien.

Frankrigs landstræner understreger, at holdet vil gøre, hvad det kan for at holde førstepladsen og derfor ikke bare lægger sig ned mod Tunesien.

VM Gruppe D

2. runde
FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappe
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappe
Mål

Når Danmark onsdag skal forsøge at besejre Australien for at gå videre i VM, skal holdet også håbe på, at Frankrig ikke får stryg af Tunesien.

Frankrig sikrede sig avancement med lørdagens sejr over Danmark, men Kasper Hjulmand og de danske spillere behøver ikke at frygte, at Frankrig tager let på kampen mod Tunesien.

Førstepladsen er stadig i spil, og den vil Frankrig have sikret.

- Der er nogle ting, vi skal gøre bedre i næste kamp, men det var stadig en god kamp mod Danmark, og da vi fik chancen for at gennembryde deres kæder, gjorde vi det, siger landstræner Didier Deschamps.

- Nu kan vi gå ind til tredje kamp med ro i maven, fordi vi allerede er videre fra gruppen, men vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at holde førstepladsen i gruppen.

I de franske medier har der op til slutrunden været snakket meget om, at de forsvarende verdensmestre ofte har en dårlig slutrunde.

Det har ikke fyldt hos Didier Deschamps, som hele tiden har haft en stor tro på sin trup. 

- Jeg har aldrig været bekymret for det.

- Når jeg er sammen med gutterne, er vi koncentrerede og ved, hvad vi skal gøre. Jeg var ikke nervøs før slutrunden, og statistikker er til for at blive brudt.

- Det er andre ting, jeg bruger for at motivere mine spillere. Det er gode spillere og et godt hold, og vi gør det fremragende. Der er en god holdånd både på og uden for banen. Det viste vi i denne kamp, og det får vi brug for til de kommende kampe. 

Hvis Frankrig vinder gruppen, skal holdet møde andenpladsen fra Gruppe C med Polen, Argentina, Mexico og Saudi Arabien. 

Læs også

Hjulmand: Griezmann fulgte Eriksen rundt på banen

Deschamps om lederen Mbappé: Han er som et damptog

Efter nederlag til Frankrig: Sådan går Danmark videre ved VM

Merde! - Mbappé holdt legestue og sænkede Danmark

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0