22/6 2021

Dembele skal opereres - Lang pause i vente

Franske Ousmane Dembele pådrog sig knæproblemer i Frankrigs EM-kamp mod Ungarn, og nu har undersøgelser vist, at en operation er nødvendig.

Franske Ousmane Dembele pådrog sig knæproblemer i Frankrigs EM-kamp mod Ungarn, og nu har undersøgelser vist, at en operation er nødvendig.

La Liga

1. runde
søn 15. aug 18:00

BAR

vs

SOC

En ærgerlig nyhed for franske Ousmane Dembele er blevet endnu værre.

Mandag blev Barcelona-spilleren meldt færdig ved EM, efter han pådrog sig knæproblemer i kampen mod Ungarn, og nu skal Dembele også opereres for at komme problemet til livs.

Det bekræfter Barcelona på klubbens hjemmeside, hvor det oplyses, at en række undersøgelser tirsdag har vist, at problemerne i knæet kræver en operation.

Ousmane Dembele nåede kun at være i aktion i lidt over en halv time samlet set for Frankrig ved dette EM, hvor han blev skiftet ind i slutminutterne i 1-0-sejren over Tyskland, mens han blev sendt på banen efter 57 minutter mod Ungarn.

Dembele holdt dog kun i små 30 minutter, inden han igen måtte lade sig udskifte kort før slutfløjt i 1-1-kampen.

Hvor længe Ousmane Dembele forventes at være ude efter operationen oplyser Barcelona ikke, men ifølge det franske medie L'Equipe forventes der en pause på fire måneder for den franske kreatør.

 

Læs også

Pogba om Benzema: Han kommer til at score

Uheldige Dembele er ude af EM med skade

EM-bold: Pogba spiller for langsomt i perioder

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0