17/10 2021

Delaney og co. på tredjepladsen efter 1-0-sejr

Thomas Delaney kom på banen i anden halvleg for Sevilla, da klubben vandt med 1-0 over Celta Vigo på et mål af Rafa Mir.

Thomas Delaney kom på banen i anden halvleg for Sevilla, da klubben vandt med 1-0 over Celta Vigo på et mål af Rafa Mir.

La Liga

9. runde
FT

CEL

0 - 1

SEV

54'
0 1
Rafa Mir
Mål

Det var næsten top mod bund, da Celta Vigo tog imod Thomas Delaney og Sevilla i La Liga søndag eftermiddag.

Hjemmeholdet, der lå på en 15. plads inden opgøret, havde tabt tre af sine fem seneste kampe og skulle rejse sig efter 0-1-nederlaget til Elche før landskampspausen. 

Det samme skulle Sevilla. Den 3. oktober led de deres første nederlag i sæsonen, da Granada sensationelt slog dem med 1-0. En sejr over Celta ville sende dem op på en tredjeplads.

Så der var lagt i ovnen til et slag, hvor begge mandskaber hungrede efter de tre point.

Thomas Delaney startede opgøret ved at tage plads på bænken, mens 34-årige Fernando Reges tog hans plads på den centrale midtbane. 

Til gengæld fik Ludwig Augustinsson chancen fra start på venstreback-positionen, og han kunne dermed se frem til sine første minutter i La Liga for sin nye klub efter skiftet fra Werder Bremen. 

Opgøret startede i et tempo, hvor det var tydeligt, at begge mandskaber gik efter sejren. I de første 10 minutter stod der Celta Vigo på det meste med en oplagt Iago Aspas.

Herefter kom Sevilla bedre med i kampen efter forsøg fra Ivan Rakitic og Karim Rekik. Men det forblev målløst frem til pausefløjtet.

Men det blev der lavet om på i anden halvleg. 

Der var dårligt nok spillet 10 minutter, før Rafa Mir med en klinisk afslutning bragte Sevilla i front. Det skete efter en afretning, så han frit kunne sparke bolden ind bag Matias Dituro.

Lige inden scoringen var Thomas Delaney blevet sendt på banen, hvor han erstattede Oliver Torres. 

Men selvom Sevilla var holdet, der kom foran, var det Celta, der blev farligst herefter.

Nolito lavede et fremragende hovedstød cirka seks minutter efter Sevillas scoring, og derefter fik Iago Aspas en ny mulighed for at udligne.

I to minutters overtid var Aspas på spil igen, da han var fri foran mål, men han fik slet ikke et ordentligt træf på kuglen.

Det lykkedes Sevilla at fastholde føringen frem til slutfløjtet og kunne derfor rejse hjem med tre point på kontoen og indehaver af tredjepladsen i La Liga.

Celta derimod har nu tabt seks kampe i i ligaen ud af ni mulige og dumper ned på en 16. plads.

Læs også

Augustinsson uden Sevilla-kamp: Tager tid

Delaney vil vinde med Sevilla: Minder om BVB

Elche fik alle tre point hjemme mod Celta Vigo

Celta Vigo-profil erstatter skadet Pedri

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0