5/7 2021

Delaney i storform: Han har været fantastisk

Thomas Delaney har været helt fantastisk under EM-slutrunden, hvor han har vokset, og det er landstræner Kasper Hjulmand glad for.

Thomas Delaney har været helt fantastisk under EM-slutrunden, hvor han har vokset, og det er landstræner Kasper Hjulmand glad for.

Thomas Delaney har spillet en stor EM-slutrunde, hvor han har styret slagets gang inde på den centrale midtbane, mens han også har fået nettet til at blafre hos modstanderen.

Dortmund-slideren er en spiller, som er utrolig vellidt på landsholdet, hvor han har haft en stor rolle under slutrunden. Landstræner Kasper Hjulmand er da også begejstret for Delaney, da han har været helt fantastisk.

- Han bidrager med utrolig meget. Det er svært pinpointe en til en, at han er en dybdeløber, da han er utrolig meget. Han dækker store områder. I efteråret, hvor vi brugte Robert Skov som en offensiv venstreback, dækkede Thomas jo alt pladsen omkring ham defensivt for at gøre det muligt.

- I øjeblikket er det det samme med Mæhle. Han giver nemlig Mæhle en utrolig frihed. Jeg kan dog også godt lide, når han bruger sine løb til at gå i dybden. Han har haft nogle fantastiske dybe løb, hvor han kommer med i boksen.

- Han er taktisk fleksibel og en kriger. Han kom jo ind til slutrunden, hvor han ikke havde spillet særligt meget.

- Vi spillede ham så igennem mod Tyskland for at give ham rigtig meget spilletid, og han har bare vokset. Han har været fantastisk til det her EM, udtaler Kasper Hjulmand.

- Vil ikke have Brøndby-fans på nakken

Blandt Thomas Delaneys holdkammerater er der også stor ros til Dortmund-spilleren.

Blandt andet Christian Nørgaard, som fortæller, at han ikke vil undvære Delaney, da man altid har en større chance for sejr, hvis han er med på holdet. 

- Nu skal jeg passe på med, at jeg ikke får alle Brøndby-fansene på nakken, men jeg har stor respekt for Thomas. Han virker ikke til at have noget pres på sig i sit spil. 

- Han går bare ind og kriger og dirigerer. Han er nok den bedste boks-til-boks-spiller, som jeg har set, da jeg spillede i Superligaen. Det har han taget med ind på landsholdet, hvor han også er målfarlig. 

- Han er en af dem, hvis man har ham på sit eget hold, så er chancen for at vinde større. Og så er han jo en humørspreder udenfor banen, hvor der bliver fortalt mange jokes. Han er en top holdkammerat, siger Christian Nørgaard.

29-årige Thomas Delaney står noteret for 59 landskampe, hvor han har scoret seks mål.

Læs også

AC er klar til Kane: En af de bedste afsluttere

Dolberg om topscorertitel: Vil give det et skud

Mæhle-yderside forstummer venstreben-snak

Delaney om mål: Ikke planen at det var mig

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0