29/1 2023

De Zerbi: Har brug for Caicedo i jagten på Europa

Hvis Brighton fortsat vil kæmpe om en europæisk billet til næste sæson, må Moises Caicedo ikke forlade klubben, siger manager Roberto De Zerbi.  

Hvis Brighton fortsat vil kæmpe om en europæisk billet til næste sæson, må Moises Caicedo ikke forlade klubben, siger manager Roberto De Zerbi.  

Premier League

7. runde
tirsdag 18:45

BOU

vs

BHA

Brighton-midtbanespilleren Moises Caicedo har offentligt givet udtryk for, at han ønsker et skifte væk.

Af den grund var den ecuadorianske landsholdsspiller ikke med, da Brighton søndag aften sendte Liverpool ud af FA Cuppen.

Manager Roberto De Zerbi har forståelse for, at profilen vil til en større klub, men Brighton har brug for ham, lyder det fra italieneren i et interview.

- Caicedo er en meget god fyr. Jeg forstår det - når man er 21 år og har chancen for at skifte til en stor klub i Europa. Men jeg vil gerne have, at han afslutter sæsonen med os.

- Tony Bloom (Brighton-formand, red.) kender min holdning. Vi mistede Trossard, og hvis vi også mister Caicedo, er det et problem for os, hvis vi vil kæmpe om at komme med i Europa.

- Hvis vi ikke mister Caicedo, er vi fortsat klar til at kæmpe.

Det er Arsenal, som presser på i jagten på Caicedo. Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano forbereder London-klubben et nyt bud på 70 millioner pund inklusive bonusser, svarende til 593 millioner kroner.

Læs også

Brighton-chef om Caicedo: Alle laver fejl

Brighton gjorde det onde ved Liverpool: Se Mitomas overtidskasse

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0