2/10 2021

De Ligt: Meget snak med Chiellini og Bonucci

Matthijs de Ligt udtaler forud for lørdagens lokalderby mod Torino, at han snakker meget med Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci – og så er han glad for Max Allegri.

Matthijs de Ligt udtaler forud for lørdagens lokalderby mod Torino, at han snakker meget med Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci – og så er han glad for Max Allegri.

Serie A

37. runde
I dag 18:45

JUV

vs

LAZ

Juventus tager lørdag aften imod Torino i Derby della Mole, og forud for opgøret har Matthijs de Ligt snakket om sit forhold til de to rutinerede forsvarsspillere Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci samt sit indtryk af træner Max Allegri.

Han fortæller, at han snakker meget med dem, og at de vejleder ham i sit spil.

- Jeg snakker meget med dem, de er en god reference. De har vundet meget med Juventus og med Italien, udtaler hollænderen til mediet DAZN.

- De fortalte mig, at det er vigtigt at have fysisk styrke, at jeg er god på bolden, men at jeg skal forblive fokuseret, forblive rolig. For holdet fornemmer det også, og så spiller vi bedre, forklarer De Ligt om forholdet til de garvede italienere.

Til den nye sæson har Juventus også fået en ny træner, og ham er De Ligt også godt tilfreds med – han er nemlig en vinder.

- I min optik er han en træner med stor erfaring. Han har vundet meget med Juve og Milan førhen.

- Jeg er glad for, at han er min træner, for mig er det vigtigt at forbedre mig. Taktisk hjælper han mig meget. Han har den her idé om at spille i 90 minutter med den rigtige mentalitet. At vinde er ikke vigtigt – det er det eneste, der betyder noget. Det er den mentalitet, han har.

Torino tager imod Juventus hjemme i aften klokken 18.00.

Begge hold har inden kampen otte point i Serie A.

Læs også

Allegri: Kan godt bruge Chiesa på ny plads

Bonucci: City ville have mig sidste år

Chiellini: Håber Jorginho vinder Ballon d'Or

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0