30/5 2021

DBU-chef: Norge vil kapre OB-back

Robin Østrøm er udtaget til det norske U21-landshold, og det anser talentudviklingschef i DBU, Flemming Berg, som et forsøg på kapre OB-backen. 

Robin Østrøm er udtaget til det norske U21-landshold, og det anser talentudviklingschef i DBU, Flemming Berg, som et forsøg på kapre OB-backen. 

I en globaliseret verden har fodboldspillere oftere og oftere mulighed for at repræsentere flere lande. 

I denne uge har Philip Billing eksempelvis givet udtryk for, at han overvejer at repræsentere Nigeria, efter han ikke blev udtaget til EM-slutrunden, mens DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg, for nyligt fortalte til bold.dk, at dansk-svenske Filip Jörgensen havde valgt Danmark over Sverige. 

En lignende sag kan udspille sig med OB's Robin Østrøm, der har repræsenteret Danmark på U19-niveau, men nu er udtaget til det norske U21-landshold. 

Hans mor er fra Uganda, mens faderen er fra Norge. Østrøm selv er dog født i Danmark, men uden at have dansk pas. 

Det prøver Norge angiveligt at udnytte til at kapre den talentfulde forsvarsspiller.

- Det er de helt sikkert. Og det var de også, før han fik en kamp for det danske U19-landshold. Så det her overrasker os slet ikke, siger Flemming Berg til B.T. 

Til avisen fortæller den 18-årige OB-back, at han helst vil repræsentere Danmark, men at han gerne bare vil have en masse landskampe under bæltet lige nu, indtil der kommer afklaring på statsborgerskabet. 

Læs også

Hjulmand: Billing er ikke vendt tilbage

Billing overvejer Nigeria: DBU har rakt ud

Vraget Billing overvejer at skifte landshold

Dansk scoop: Svensk juvel skifter landshold

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0