27/4 2021

DBU-chef: Ikke planer om at flytte VM fra Qatar

DBU's administrerende direktør, Jakob Jensen, ser ikke nogen planer fra FIFA's side om at flytte VM i 2022 væk fra Qatar. 

DBU's administrerende direktør, Jakob Jensen, ser ikke nogen planer fra FIFA's side om at flytte VM i 2022 væk fra Qatar. 

Mandag sendte DBU et brev til FIFA, hvor de opfordrede til at stille strengere krav til Qatar i forhold til blandt andet overholdelse af menneskerettigheder. 

Men selvom brevet skulle lægge pres på FIFA for at skabe ændringer ved forholdene i Qatar, så regner DBU's administrerende direktør, Jakob Jensen, ikke med, at det internationale fodboldforbund overvejer at flytte slutrunden til et andet land.

- Jeg tror, at dér, hvor FIFA er i øjeblikket, det kan man jo høre på FIFA-præsident Gianni Infantino, er, at der ikke er nogen som helst planer om at flytte VM fra Qatar, siger Jakob Jensen til TV 2 SPORT.

Til samme medie fortæller DBU-direktøren, at alternativet til at flytte slutrunden er, at Qatar får forbedret forholdene i landet, som brevet fra DBU opfordrer til. 

Læs også

Norge følger DBU: Sender Qatar-brev til FIFA

DBU opfordrer FIFA til mere pres på Qatar

Sverige presser FIFA og Qatar med krav

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0