6/6 2020

David Nielsen: Vi skal steppe op defensivt

AGF-træner David Nielsen mener, at klubben forbedre sig i defensiven for ikke at blive straffet af AaB, når de to hold mødes søndag. 

AGF-træner David Nielsen mener, at klubben forbedre sig i defensiven for ikke at blive straffet af AaB, når de to hold mødes søndag. 

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
søndag 18:00

AGF

vs

FCK

AGF skal en tur til Aalborg søndag, hvor AaB er modstanderen. I den seneste runde af 3F Superligaen vandt AGF 1-0 over OB.

AGF-træner David Nielsen mener, at skarpheden skal forbedres i begge ender, for at holdet kan få noget med hjem fra Aalborg.

- Vi skal følge op på vores gode indsats fra de første par kampe, men vi skal også forbedre os og se om vi kan komme et niveau op. Det handler blandt andet om skarpheden på vejen frem mod modstandernes mål, hvor vi skal blive bedre til at skabe flere muligheder for os selv. 

- I den anden ende er vi også nødt til at steppe op og være skarpere defensivt, hvor vi i de første kampe har givet lidt for mange chancer væk - det vil blive straffet i Aalborg. Så i det hele taget skal vi tage et skridt op som hold i morgen og forsøge at gøre det bedre på flere områder, siger David Nielsen til AGF's hjemmeside

Kampen mellem AGF og AaB sparkes i gang klokken 17 søndag. Samtlige Superliga-kampe starter klokken 17 søndag. 

AGF er lige nu placeret som nummer tre i Superligaen, mens AaB indtager sjettepladsen. AaB skal have et point i kampen for at være helt sikker på at ende i top seks. AGF er allerede sikret en plads. 

Læs også

David N: Nyder godt af Selles' arbejde fremover

Avis: AGF-assistent stopper til sommer

David N: Duo har sms'et mig i et halvt år

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0