23/11 2020

David Nielsen: FCM er et pissegodt hold

AGF-træner David Nielsen medgiver, at FC Midtjylland er et rigtig godt hold, og de havde marginalerne på deres side i søndagens kamp.

AGF-træner David Nielsen medgiver, at FC Midtjylland er et rigtig godt hold, og de havde marginalerne på deres side i søndagens kamp.

Superligaen Grundspil

9. runde
FT

AGF

1 - 2

FCM

27'
0 1
Frank Onyeka
Mål
34'
0 2
Sory Kaba
Mål
64'
1 2
Patrick Mortensen
Mål på straffe

AGF led søndag et 1-2-nederlag til FC Midtjylland i 3F Superligaen, og det var efter to midtjyske mål i første halvleg.

AGF-træner David Nielsen erkender, at FC Midtjylland havde marginalerne og var giftige i aarhusianernes gode periode.

- Det var en flot præstation. Vi mødte et pissegodt hold, men vi gjorde kampen fuldkommen jævn, og de scorede i vores bedste periode i første halvleg, siger David Nielsen.

- Vi lavede to fejl, og dem straffede de bare benhårdt, og så stod det 2-0. Vi fik stabiliseret det i anden halvleg og skruede op for, hvor meget vi satsede til sidst. Vi fik gjort det farligt, så jeg kan ikke sige så meget til præstationen. 

- Nogle gange er det også vigtigt at forstå, hvilket niveau det her foregår på. Det er ikke hvem som helst, vi spiller imod.

- Vi må erkende, at vi har trukket det længste strå, sidste gang vi har mødt dem, mens det i dag (søndag, red.) var dem, der havde de små marginaler.

- Jeg er helt sikker på, at jeg vil være glad for mange ting, når jeg ser kampen igen, siger David Nielsen.

AGF-træneren peger på små marginaler, som midtjyderne havde, og som hans eget hold manglede.

- Vi matchede dem jo. Kampen kunne ende uafgjort, med en FCM-sejr eller en sejr til os. Vi skal producere sådanne kampe hele tiden.

- Men vi manglede det sidste til at få scoret før dem. De små ting afgør kampene. Vi vil gerne skabe mere og dominere mere, men det kræver endnu større kvalitet mod sådan et hold at skabe bare en lige kamp.

- Vi må også kunne rose dem, når de gør det godt og lykkes med de ting, vi har lykkes med de sidste tre gange, vi har slået dem, siger David Nielsen.

David Nielsen fortæller videre, at Frederik Tingager ikke var med, fordi han fik et vrid i knæet til træning, men AGF har endnu ikke overblik over tidshorisonten.

Læs også

Patrick O: FCM har en klassetrup - ligesom os

David Nielsen: Vi skal justere mod fysiske hold

Nicolai Poulsen: FCM havde marginalerne

FCM trak det længste strå i intens topkamp

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0