14/8 2020

David N. vil give nyindkøb 'AGF-intensitet'

David Nielsen roser nytilkomne Milan Jevtovic og Søren Tengstedt, som cheftræneren vil give AGF-intensitet og generelt har store forhåbninger for.

David Nielsen roser nytilkomne Milan Jevtovic og Søren Tengstedt, som cheftræneren vil give AGF-intensitet og generelt har store forhåbninger for.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 14:00

AaB

vs

AGF

Da AGF torsdag tog hul på forberedelserne til den nye sæson, var det med to nye ansigter i truppen.

Den serbiske kantspiller Milan Jevtovic er hentet til fra Røde Stjerne, mens Søren Tengstedt er kommet til klubben efter sit kontraktudløb i AaB, og David Nielsen har store forventninger til den offensive duo.

- Det er to forskellige spillere. Milan er en østeuropæisk, benhamrende hårdtarbejdende og altopofrende spiller. Søren er en dansk fodboldspiller med et fantastisk blik for spillet og en flot teknik.

- Hvis vi kan give Søren AGF-intensitet, så har vi en forholdsvis dygtig fodboldspiller på vej, siger David Nielsen.

Tænker ikke på flere forstærkninger

AGF kan meget vel have flere nye spillere i kikkerten, men det er ikke noget, som David Nielsen bekymrer sig om.

Det overlader han helt og holdent til sportschef Peter Christiansen.

- Jeg er helt sikker på, at PC altid prøver på at forstærke holdet, og det er jeg 100 procent tryg ved. Vi snakker selvfølgelig sammen om, hvad vi skal, men vi er egentlig kommet dertil nu, hvor han stort set bare skal sende en sms, og så siger han, at det er ovre.

- Det er dejligt for mig, at jeg ikke skal bryde mit hoved med, om der kommer en ny spiller ind, og hvor langt forhandlingerne er. Det er med til at gøre mig skarpere, at vi har den strenge arbejdsfordeling.

- Jeg går aldrig og håber på noget. Jeg arbejder med dem, der er her. Kommer der spillere ind, er det en super bonus, men det er det samme, som når en spiller bliver skadet. Hvad skal vi så gøre? 

- Vi kan ikke gå og håbe på, at andre kommer og fikser det for os, eller at spillere, der sidder ude med skade, fikser det, eller vi køber Neymar, eller hvad vi gør.

- Det er os, der var ude og træne nu, og det er os, der er klar til at spille den kamp mod Honka. Mit fokus er der, siger David Nielsen i forbindelse med første træning.

AGF's første gældende kamp i den nye sæson er mødet med finske Honka i Europa League-kvalifikationen den 27. august.

Læs også

AGF-chef hylder ny assistent: En no-brainer

AGF-kvartet og Bruus på sæsonens SL-hold

AGF: Mange har henvendt sig om trænerjob

AGF henter Morten Karlsen til trænerteamet

AGF tester mod tyskere og FCN to gange

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0