16/5 2022

David N. om banner: Skulle skrive 'David ud'

David Nielsen opfatter ikke AGF-fansenes banner som rettet direkte mod cheftræneren. Så skulle de have skrevet 'David ud', så man ikke er i tvivl, siger han.

David Nielsen opfatter ikke AGF-fansenes banner som rettet direkte mod cheftræneren. Så skulle de have skrevet 'David ud', så man ikke er i tvivl, siger han.

Superligaen Nedrykningsspil

31. runde
FT

VFF

1 - 0

AGF

29'
1 0
Clint Leemans
Mål

- Konsekvenser nu.

Det var budskabet på et banner, som AGF-fansene havde medbragt til søndagens kamp i Viborg, hvor aarhusianerne endte med at tabe 0-1 og dermed ikke har vundet en eneste af sine seneste 13 kampe.

David Nielsen opfattede dog ikke banneret som direkte rettet mod cheftræneren.

- Der bliver lavet et banner, hvor der står 'konsekvenser nu'. Det må vores fans jo svare på, hvad de mener. Det er meget simpelt. De skulle bare have skrevet 'David ud'. Så havde vi ikke været i tvivl om, hvad de mente, siger David Nielsen og fortsætter:

- Det er fint. Det et er jo naturligt. Vi har tabt alt for mange fodboldkampe, men vi har tabt de fodboldkampe med 0-1. Det er det samme med kampen her. Selvfølgelig har det været en emotionel dag, og vores første halvleg er slet ikke god på nogen måde, og vi havde to spillere på banen, som måske var lige lovligt trætte.

- Det fik vi korrigeret i pausen, og så viste vi den glød, der skal til. Det er derfor, at jeg stadig står her. Hvis ikke spillerne havde vist den glød, som de viste i anden halvleg, så havde jeg ikke stået her. 

- Så havde jeg været væk. Den største tillid, jeg nogensinde har mærket i mit liv, er, at jeg stadigvæk står her, efter vi har været hele det her forår igennem, og vi er kommet hertil. 

- Det nemmeste undervejs havde været at sige, at vi skulle have en anden ind. Klubben har vist mig tillid, og det er tydeligt. Det kan man ikke være i tvivl om. Man har tænkt, at hvis det kommer ned til den allersidste kamp, hvad er så det bedste?

AGF er stadig ikke matematisk sikret overlevelse før sidste spillerunde, men med tre points forspring og en 18 mål bedre målscore end Vejle, kan man roligt sige, at der skal ske mirakler, hvis AGF skal rykke ned.

På lørdag tager AGF imod FC Nordsjælland, mens Vejle får besøg af OB.


Foto: Ritzau Scanpix

Læs også

Avis: AGF er tæt på svensk midtbanespiller

David Nielsen reagerede på tilråb fra AGF-fan

David Nielsen om Priske-rygte: Helt naturligt

Stemningsboykot hos AGF: Havde en effekt

AGF-direktør: Det var ynkeligt at se på

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0