8/12 2022

Dansker skal videre efter flot sæson i Norge: Superligaen er i spil

Dansk-tyrkeren Hasan Kurucay forlader HamKam efter en stærk sæson. Et skifte til Danmark er nu i spil, fortæller stopperen til bold.dk.

Dansk-tyrkeren Hasan Kurucay forlader HamKam efter en stærk sæson. Et skifte til Danmark er nu i spil, fortæller stopperen til bold.dk.

Selv om Jakob Michelsens HamKam endte som nummer 13 i Eliteserien, blev Hasan Kurucay hædret med en plads på årets hold i Norge.

Den 25-årige forsvarsspiller, der har fortid i OB, har kontraktudløb i den norske klub og forlænger ikke sin kontrakt.

Derfor er han nu på jagt efter en ny klub, og en række klubber byder sig til. Norske medier har skrevet, at topklubberne Rosenborg og Lillestrøm er interesseret, men Hasan Kurucay ønsker ikke at kommentere på specifikke klubber.

- Der er interesse fra mange lande, og så må vi se, hvad det bedste match er. Selvfølgelig kigger jeg på projektet, der er i klubben, og økonomi spiller også ind. Det handler om at finde totalpakken, der matcher mine krav.

- Jeg nævner ikke nogen specifikke lande, eller hvilke klubber jeg har været i dialog med. Jeg kan kun sige, at der er interesse fra flere lande, siger Hasan Kurucay til bold.dk.

Han er i øjeblikket på ferie, men rejser hjem på mandag, hvorefter der skal kigges mere seriøst på mulighederne.

- Vi skal se på, hvad der er af konkrete ting, så det begynder nok at spidse til, når jeg kommer hjem. Så er det ved at være tid til at beslutte sig.

Sigter efter en topklub
Med de gode præstationer for HamKam har Hasan Kurucay et godt navn i Norge, men spørgsmålet er, om han helst vil blive i det norske?

- Det er klart, at det vil ikke være alle klubber i Norge, der vil være aktuelt. Hvis jeg skal blive i Norge, skal det være topklubberne, for ellers kunne jeg lige så godt bare have forlænget i HamKam. 

- Jeg føler, jeg har bevist, at jeg er god nok til at spille i toppen af Eliteserien eller andre gode klubber i Europa. Jeg sigter efter at spille for en klub, der kæmper med i toppen af sin liga, og som spiller en form for fodbold, hvor jeg kan vise alle mine bedste sider, blandt andet på bolden.

- Jeg føler, jeg har spillet godt, men folk har heller ikke set det bedste fra mig endnu, i og med jeg har spillet på et hold, der ikke er så interesseret i at have bolden. Det, der gør mig til en rigtig god midtstopper, er spillet med bolden.

- Jeg har haft en fin sæson. Vores mål var, at vi ikke skulle rykke ned, og personligt er jeg kommet på årets hold blandt spillere, som næsten udelukkende er fra topklubberne. Det er stort, for det er ikke så ofte, man ser en spiller på årets hold fra en klub, der kæmper for overlevelse.

Superligaen er også i spil.

- Jeg udelukker ingen lande. Hvis der kommer en klub fra Danmark, som matcher den totalpakke, jeg ser efter, er det selvfølgelig aktuelt. Stort set alle lande er i spil, siger Hasan Kurucay til bold.dk.

Forsvarsspilleren scorede i den forgangne sæson fire mål i 28 ligakampe for HamKam.

Læs også

Hasan følte sig snydt og dårligt behandlet i OB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0