26/10 2022

Danske fans i undertal i Qatar: Få har købt billet

Der er ikke mange danske fans, der har købt billetter til Danmarks kampe ved VM. Mellem 700 og 800 danskere har billet til hver gruppekamp. 

Der er ikke mange danske fans, der har købt billetter til Danmarks kampe ved VM. Mellem 700 og 800 danskere har billet til hver gruppekamp. 

Det bliver ikke med dansk overtal på lægterne, når det danske landshold skal spille ved VM i Qatar. 

DBU oplyser til Ritzau, at mellem 700 og 800 danskere har billet til hver af de danske gruppekampene mod Frankrig, Tunesien og Australien. 

I alt er der i skrivende stund blevet solgt mellem 2100 og 2400 billetter til danske fans, hvilket er betydeligt mindre end de øvrige nationer i gruppen. 

Det australske fodboldforbund har oplyst til Ritzau, at der er solgt over 23.000 billetter til australske fans, og at der derfor kommer til at være over 7500 australske tilskuere til deres gruppekampe. 

Ifølge FIFA er Frankrig blandt de ti lande, der har solgt flest billetter til landets fans, men der er dog ikke sat konkrete tal på. 

Tunesien kan også forvente stor støtte, for der bor flere tusinde tunesere i Qatar, men konkrete tal er der heller ikke kommet fra Tunesien. 

Danmark tager hul på VM-slutrunden den 22. november mod Tunesien. 

Læs også

TÆT PÅ: Damsgaards EM-mål overbeviste O'Riley

Danmarks VM-sang er klar - Burhan G. og Ankerstjerne står bag

Manglende spilletid og stor kritik i Sevilla - Dolberg ser frem til VM

Hjulmand udtager VM-trup om to uger

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0