8/5 2021

Damsgaard trynet i Inters mesterskabsfest

Christian Eriksen og Inter var overlegne mod Sampdoria, som blev sat til vægs med 5-1 på Giuseppe Meazza.

Christian Eriksen og Inter var overlegne mod Sampdoria, som blev sat til vægs med 5-1 på Giuseppe Meazza.

Serie A

35. runde
FT

INT

5 - 1

SAM

4'
1 0
Roberto Gagliardini
Mål
26'
2 0
Alexis Sánchez
Mål
35'
2 1
Keita Baldé
Mål
36'
3 1
Alexis Sánchez
Mål
61'
4 1
Andrea Pinamonti
Mål
70'
5 1
Lautaro Martinez
Mål på straffe

Inter blev i sidste uge kronet som italienske mestre for første gang i 11 år, og lørdag aften fejrede de det med manér hjemme mod Sampdoria.

Christian Eriksen var som eneste dansker i startopstillingen til aftenens opgør, som Mikkel Damsgaard dermed indledte på Sampdorias bænk.

Værterne gav topscorer Romelu Lukaku en fridag blandt reserverne, men der var andre til at lave kasserne. Og efter fire minutter kom føringsmålet fra en lidt uventet kant, da Roberto Gigliardini bragte Inter foran på oplæg af Lautaro.

Achraf Hakimi var tæt på at overliste Emil Audero i en omstilling, men det var Alexis Sanchez, som fik fornøjelsen af at bringe velspillende Inter på 2-0 efter 26 minutter.

Keita Baldé blandede sig kortvarigt i festen, da han midt i feltet tordnede en løs bold i mål til 1-2. Men det kunne ikke sætte en kæp i hjulet på det frembrusende Inter-hold.

Minuttet senere fik Hakimi oceaner af plads i højresiden, og den udnyttede han til at spille Alexis fri. Han fik ikke meget fart på sit skud, men ind trillede bolden alligevel, da Audero ikke kunne nå helt ned til den.

Sampdoria-træner Claudio Ranieri var ikke helt tilfreds med første halvlegs gang, så i pausen foretog han intet mindre end en firedobbelt udskiftning. Det gav plads til Damsgaard.

Danskeren kom hurtigt til en chance, men den tidligere FC Nordsjælland-spiller kunne ikke stoppe Sampdorias nedtur på Giuseppe Meazza.

Efter en god time fik den unge indskifter Andrea Pinamonti en perleaflevering fra Nicolo Barella, som han tæmmede og behandlede efter fortjeneste med scoringen til 4-1.

Efter 70 minutter fik Inter lejlighed til at sætte punktum på et straffespark, som Lautaro Martinez udnyttede til endelig at komme på måltavlen til 5-1.

 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0