10/11 2020

Damsgaard om Laudrup-sammenligning: Vildt

Mikkel Damsgaard glæder sig over, at Flemming Pedersen har sammenlignet ham med en legende som Michael Laudrup, men kalder det også en lidt vild udtalelse.

Mikkel Damsgaard glæder sig over, at Flemming Pedersen har sammenlignet ham med en legende som Michael Laudrup, men kalder det også en lidt vild udtalelse.

I slutningen af oktober roste Flemming Pedersen 20-årige Mikkel Damsgaard til skyerne og sagde, at han ikke har set en spiller som ham siden Michael Laudrup.

Udtalelserne glæder Mikkel Damsgaard, som dog også er klar over, at FC Nordsjælland-træneren har det med at komme med nogle opsigtsvækkende udtalelser af og til.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det. Jeg er da glad for, at han sammenligner mig med sådan en legende. Det er da vildt, at han gør det, men jeg kender også Flemming og ved, at han har nogle lidt vilde udtalelser engang imellem.

- Jeg var rigtig glad for at have ham som træner, og han har lært mig en masse ting, så jeg er rigtig glad for, at han siger sådan noget. Det betyder noget, at sådan en klog mand kommer med så fine ord, siger Mikkel Damsgaard med et smil.

Mikkel Damsgaard roser generelt Flemming Pedersen og mener, han passer perfekt til FCN.

- Han er meget klog, så man lytter, når han snakker. Man ved, han kan sine ting. Han er rigtig taktisk klog, så der er mange ting, man kan lære under ham og tage med fra at have haft ham. 

- Jeg tror, han passer helt vildt godt til Nordsjælland, hvor han kan ligge og forme mange unge spillere, som han også har gjort med mig, siger Damsgaard.

Mikkel Damsgaard er i disse dage samlet med landsholdet, hvor han har mulighed for at debutere i træningskampen mod Sverige onsdag aften.

- Jeg håber helt vildt meget, at jeg kan få debut. Det ville være kæmpestort, hvis jeg kan komme ind og vise mig frem, siger Damsgaard.

Mikkel Damsgaard står noteret for otte optrædener på U21-landsholdet.

Læs også

FCN-chef om 'Dams': Ikke set siden Laudrup

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0