30/7 2020

Dame N'Doye forlader FC København

FC København meddeler, at kontrakten med Dame N'Doye ikke bliver forlænget, og at angriberen dermed forlader klubben.

FC København meddeler, at kontrakten med Dame N'Doye ikke bliver forlænget, og at angriberen dermed forlader klubben.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 18:00

FCK

vs

FCN

Dame N'Doye har spillet sin sidste kamp for FC København.

Klubben meddeler torsdag, at parterne ikke er blevet enige om en ny kontrakt, og at N'Doye dermed forlader klubben.

- N'Doye er uden tvivl den bedste angriber i klubbens og Superligaens historie, og han skriver sig en i historiebøgerne som en af de største i FCK nogensinde. Det kan der ikke være to meninger om, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Vi havde også et ønske om at beholde ham i klubben et år endnu trods de alvorlige skader, men han har takket nej til de tilbud om kontraktforlængelser, vi har fremlagt. Her har vi tilbudt både en kortvarig aftale, så han kunne spille med mod Basaksehir og en forlængelse frem til næste sommer.

- Det er klart, at de alvorlige skader og hans alder har gjort, at vi har måtte være ansvarlige i forhold til økonomien i det, men vi har strukket os så langt, vi overhovedet kunne i den nuværende situation, og vi har givet et godt og fair tilbud, mener vi.
 
- Vi er kede af, at vi ikke har kunne nå til enighed, men vi har været igennem meget sammen, og vi skilles som venner med masser af respekt for hinanden.

- Der var en del, der undrede sig, da vi hentede N'Doye tilbage til FCK for et par år siden, men han har vist, at han er en spiller på højt internationalt niveau, når han er skadesfri. Samtidig er han en leder i kraft af sin styrke og mentalitet. Vi kommer til at savne ham i klubben, men døren vil altid være åben for ham.

35-årige N'Doye har spillet 217 kampe for FCK og scoret 118 mål. 

107 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0