12/5 2021

Dalgaard klar efter skade: Stor tilstedeværelse

Skive-træner Martin Thomsen fortæller, at de lod en gylden mulighed passere forbi, da de tirsdag tabte til Hobro, hvor Thomas Dalgaard dog gjorde comeback efter en skade.

Skive-træner Martin Thomsen fortæller, at de lod en gylden mulighed passere forbi, da de tirsdag tabte til Hobro, hvor Thomas Dalgaard dog gjorde comeback efter en skade.

1. Division Kvalifikationsspil

29. runde
FT

HOB

3 - 0

SKI

26'
1 0
Hugo Andersson
Mål
29'
2 0
Gustav Kjeldsen
Selvmål
45'
3 0
Hugo Andersson
Mål

Bunden af 1. division fortsætter med at være utrolig efter tirsdagens kampe, hvor Vendsyssel FF slog Kolding IF, mens Skive IK tabte til Hobro.

Med de resultater i banken er Skive og Vendsyssel fortsat under stregen. Dog er Vendsyssel a point med Kolding på den vigtige tiendeplads, mens Skive har et point op.

Tirsdagens nederlag irriterer Skive-træner Martin Thomsen, da en sejr, som minimum, havde distanceret den ene af rivalerne for nu.

- Det er lidt en hård onsdag. Det er klart, at det var en gylden mulighed, da de to andre mødte hinanden. Hvis vi fik de tre point med fra Hobro, så havde vi distanceret et af holdene med sikkerhed.

- Det lykkedes vi jo så ikke med, så nu er det i sandhed tæt i bunden. Vi har tre hold indenfor et point, eller to point er det så, når man ser på vores målscore, som er i spil, siger Thomsen til bold.dk.

Dog var der gode nyheder for Skive i tirsdagens nederlag, fordi den rutinerede målræv Thomas Dalgaard gjorde comeback efter en skade.

- Thomas Dalgaard har døjet med en mindre lyskeskade, som han har brugt to uger på at komme sig over, han forsøgte at komme i gang, men fik tilbagefald, så han har været ukampdygtig indtil i går (tirsdag, red), hvor han havde et ganske fint indhop.

- Med den halve time han havde på banen, så man, hvad hans tilstedeværelse kan gøre. Han er bare en spiller, som stiller krav til medspillerne om at spille bolden op, hvor det kan blive farligt, og han var også tæt på at score et mål, forklarer Thomsen til bold.dk.

I Skives næste kamp tager de imod Fremad Amager på søndag kl. 14, hvor bundgyset i 1. division fortsætter.

Læs også

Hobro moste Skive og er tæt på redning

SIK-stopper: Drømmen er Championship-retur

Vendsyssel smed føring mod Skive og er sidst

SIK-stopper: Hak i selvtilliden før bundgyser

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0