1/3 2021

Dal Hende: Vi skal helt glemme top seks

SønderjyskE fik ørerne i maskinen, da de tabte med hele 1-4 til Lyngby, og derfor mener holdets Marc Dal Hende, at de helt skal glemme top seks.

SønderjyskE fik ørerne i maskinen, da de tabte med hele 1-4 til Lyngby, og derfor mener holdets Marc Dal Hende, at de helt skal glemme top seks.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

SØN

1 - 4

LYN

37'
0 1
Magnus Warming
Mål
44'
0 2
Jens Martin Gammelby
Mål
52'
0 3
Jens Martin Gammelby
Mål
83'
1 3
Anders K. Jacobsen
Mål på straffe
84'
1 4
Magnus Kaastrup
Mål

SønderjyskE skulle mandag forsøge at spille sig til vigtige point i top seks, men det gik i stedet den helt modsatte vej for sønderjyderne.

De endte med at gå fra banen med et nederlag på 1-4, men de kunne have tabt med langt flere mål.

Det fortæller SønderjyskEs Marc Dal Hende til TV3 Sport.

- Det var skuffende. Det var mildest talt virkelig dårligt. Vi er heldige med, at vi kun taber med tre mål i dag. Det var ikke kun os i forsvaret, der ikke gjorde det godt nok. Det var hele holdet, der ikke gjorde det godt, udtaler Marc Dal Hende til TV3 Sport og fortsætter.

- I første halvleg formåede vi nogenlunde at skabe nogle chancer, og så får de to mål ud af ingenting, og så får de selvtillid. Vi ved, at Lyngby har mange gode boldspillere, og så falder vi bare helt sindssygt i niveau i anden halvleg.

Med nederlaget mandag aften falder SønderjyskE helt ud af top seks, men hvis man spørger Dal Hende, så skal de bare glemme alt om slutspillet, hvis de fortsætter ned af denne vej.

- Det gør vi ikke. Vi skal helt glemme det top seks. I de sidste to kampe har vi været forfærdelig ringe, så hvis vi fortsætter på det her niveau, så kan vi glemme alt om at få point igen.

Marc Dal Hende og resten af SønderjyskE-mandskabet har nu tabt fire kampe i træk i 3F Superligaen.

Læs også

Gammelby efter stor triumf: Det var fantastisk

Lyngby satte SE på plads med storsejr

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0