12/8 2022

CV om Wass-handel: Har været i dialog længe

Carsten V. Jensen er glad for at hente en topspiller som Daniel Wass til Brøndby og kan i samme moment bekræfte, at der har været dialog mellem parterne længe. 

Carsten V. Jensen er glad for at hente en topspiller som Daniel Wass til Brøndby og kan i samme moment bekræfte, at der har været dialog mellem parterne længe. 

La Liga

15. runde
tor 29. dec 20:30

AMA

vs

ELC

Brøndby IF har fredag eftermiddag bekræftet handlen af Daniel Wass med Atletico Madrid. Den danske landsholdsspiller får tre år på Vestegnen i første omgang. 

Handlen har været undervejs igennem længere tid ifølge diverse medier, hvor Wass også var rygtet til sin første professionelle klub allerede sidste sommer, og Carsten V. Jensen kan da også bekræfte, at dialogen med Wass har været der længe. 

- Vi er rigtig glade for at kunne byde Daniel velkommen hjem til Brøndby IF efter mange år i udlandet, udtaler CV først til klubbens hjemmeside og uddyber så om handlen. 

- Vi har længe været i dialog med Daniel om muligheden, og vi har været enige om, at når timingen var den rigtige, så ville både Daniel og Brøndby IF være klar. 

- Daniel er en topspiller og hans kvaliteter taler for sig selv, og vi har hele tiden vidst, at det ville være en kæmpe tilføjelse til Brøndby IF at få Daniel hjem. 

- Derfor er det kun på sin plads at takke Daniel selv for at være med til at sikre, at det kunne lykkedes, ligesom vi også bør takke Jan (Bech, red.) for en stor indsats, og for at holde linjen til Daniel varm. 

- Begge to har et stort hjerte for Brøndby, og det er vi alle meget taknemmelige for, når vi i dag (fredag, red.) kan sige velkommen hjem til Daniel.

Wass har første træning med resten af Brøndby-truppen senere fredag eftermiddag. 

Læs også

Glad Wass: Kun en klub i Danmark

Officielt: Brøndby IF henter Daniel Wass hjem

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0